1 Kus 2-Tier Obrázok Zobraziť Stojan Akryl Displej Stúpačky Pre Modely, Stavebné Bloky Pre Zobrazenie

€9.46 €12.44
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w100053

[Vymazať Zobrazenie]: Zobrazenie zberateľstvo, miniatúry, dezerty a remeslá s hrdosťou a zabezpečenie pomocou náš krok-dole zobrazuje.Oni pozdvihnúť svoje obľúbené poklady, čo je úplne viditeľné.

[Celkovo Size]: Drevené base: 20x5.45x1.1 cm, 2 ks, Akryl stravovanie: 20x6.8x0.25 cm, 1pcs; Akrylové dosky: 11x7.3x0.25 cm, 2 ks.to je užitočné, aby všetko, čo na vašej skrine.

[Materiál]: Vysoká kvalita hrubé masívneho dreva displeja, stojan a priehľadný akrylový stojan, robustné, odolné a ľahko zostaviť.

[Povrch Lamino]: Oboch stranách displeja, stojan mať ochranný film, aby sa zabránilo poškriabaniu.Prosím odlúpnite tenkej vrstve pred používať, budete mať krištáľovo čistá a nevinná krok polica

[Platné Príležitostiach]: Tieto displeje stojany môžu byť umiestnené na policiach, v skriniach a na pulty.Oni sú populárne pre point-of-predaj predaj ihrisko, zobrazenie vášho tovaru, a na dekoráciu.

Farba:Priehľadná+Drevo

Materiál:Drevo + akryl

Obsah Balenia:

1 x Displeja, Stojan

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Materiál Drevo
Odporúčame Veku 12+y
Môžete si to

Príbuzné produkty