Carb Jet Čistenie Drôtu Sada Ihiel Flexibilné antikoróznych Pre ATV Zvárač Motocykel Čistenie Drôty Nylonové Kefy na Umývanie Tool Kit

€4.47 €8.94
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w10344

Odrážky:

Ohybné, Neohybné, Štetec: z Nehrdzavejúcej ocele vinutie, anti-hrdza, flexibilná rukoväť, žiadne deformácie.High-density nylon, dobrú pružnosť, žiadne žmolky.

Rôzne Priemery: 5 kefy s priemerom od 2 do 7 mm, 12 ihly, a 10 čistenie káblov v rozmedzí od 0,3 mm do 2 mm v priemere.Sada troch produktov, celkovo 27 kusov.

Motor Čistenie Auta: karburátoru súpravu na čistenie je non-univerzálne, vhodné len pre karburátoru motory, ideálny pre odstraňovanie oxidu nečistoty vklady.

Ľahko sa prenáša a Obchod: Tento motocykel karburátoru súpravu na čistenie je vybavený odnímateľný krúžok na kľúče a hliníkový box pre jednoduché prenášanie a skladovanie.

High-kvalitné Služby: Ak máte akékoľvek otázky, prosím e-mail nás v čase, budeme riešiť vaše problémy v priebehu 24 hodín.Budeme zodpovední za každého zákazníka.

Popis:

Tento motocykel karburátoru čistenie kit je špeciálne určený na čistenie nečistôt na malé trysky a sacharidov kanály pomôcť váš motocykel r osn dobre; špirály štetiny sú navrhnuté tak, aby bolo ľahko prístupné a vyčistite dôkladne.

Špecifikácia:

Materiál: Nehrdzavejúca Oceľ

Hmotnosť balenia: 50g

Čistiace Ihly Veľkosti: 1.1 mm, 1.4 mm, 1,6 mm, 1.8 mm, 2.1 mm;

Nylonové Kefy' Priemer: 2 mm, 3 mm, 4 mm, 5 mm, 7 mm; celková dĺžka: 11 cm;

Veľkosť balenia: 8*16*1 cm.

Zoznam Balíkov:

12 Čistenie Drôty + 10 Čistiace Ihly + 5 Nylonové Kefy na 1 set.

Poznámka:

Vezmite prosím na vedomie, že farby nášho produktu sa môže mierne odchyľujú od obrázka vzhľadom k svetelný efekt a streľba uhol.

Prosím skontrolovať podrobné informácie o konkrétnej veľkosti produktu na obrázku.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Druh Materiálu Z Nehrdzavejúcej Ocele
Položka Druh starostlivosť
Špeciálne Funkcie Ľahko Prepravovať a Skladovať
Položka Dĺžka 16cm
Položka Šírka 8cm
Položka Výška 1cm
Položka Hmotnosť 50g
Môžete si to

Príbuzné produkty