Koleso Reťaz Skladovanie Oleja Nástroj na Motocykel, Bicykel Skladovanie Oleja Nástroj Poľa Reťazca Čistiaci Prostriedok reťazový Olej Anti-sprej Nástroj

€7.77 €15.54
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w10519

Popis:

Naše reťazca čistenie oleja splash dôkaz nástroj je vyrobený z vysoko kvalitných ABS materiálu, odolné, silné a bezpečné používanie.Vysoká hustota, môže vyriešiť problém odpadky znečistenia.

Naše koleso reťaz skladovanie oleja tool box možno účinne prispôsobiť ropného znečistenia a odmietnuť kontaminácie.S splash pery, aby kvapaliny v pri prenášaní alebo liatím, je to rýchle a jednoduché použitie.

Špecifikácia:

Názov: Cyklistické reťazca skladovanie oleja súprava náradia

Rozsah použitia: všeobecné motocykle, bicykle

Materiál: ABS

Veľkosť: asi 25.5x15.5 × 10e.5 cm/10.03x6.10x5.5inch

Balenie Zoznam:

1* ropného znečistenia nástroj pre ukladanie

1* Kefa

Poznámka:

1.Vzhľadom na svetelné efekty a strelecké uhly, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

2.Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.【High-kvalitný Materiál] vyzýva Našich reťazca čistenie oleja splash dôkaz nástroj je vyrobený z vysoko kvalitných ABS materiálu, odolné, silné a bezpečné používanie.Vysoká hustota, môže vyriešiť problém odpadky znečistenia.

2.【Praktický Nástroj] vyzýva Na Motocykel, Bicykel, reťazový Olej Nástroj pre Ukladanie Poľa môže riešiť problém náhodného striekajúcej počas olej v procese tvorby, a to je pohodlné a bezpečné používanie.

3.【Účinné a Zníženie Znečistenia] vyzýva Vybavené splash-dôkaz pery, Koleso reťaz skladovanie oleja tool box možno účinne prispôsobiť olejové škvrny, odmietnuť znečistenia, a tiež aby sa kvapalina stabilné, takže je jednoduché a rýchle použitie.

4.【Multi Aplikácie] vyzýva Koleso reťaz skladovanie oleja kit je vhodný pre väčšinu typov bicyklov reťazcov, ako sú cestné cyklistické reťazca, horský bicykel reťazca, skladací bicykel reťazca a multi-speed a single-rýchlosť reťaze.

5.【Veľkú Kapacitu] vyzýva Táto úvodná dôkaz nástroj pole môže obsahovať veľké množstvo oleja.Je vhodný pre rôzne dýzy priemery a je veľmi praktické.Účinne rieši problém náhodného striekanie počas mazania a rozprašovanie počas čistenia.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Druh Pneumatiky Oprava Nástrojov
Môžete si to

Príbuzné produkty