652F Auta Pneumatiky Taška Vodotesný Proti Prachu Pneumatiky Kryt, Pneumatiky Ochranný Kryt Veľkých Koliesko, Kryt Proti Poškriabaniu Náhradné Pneumatiky Skladovanie Taška

€6.36 €10.10
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w10766

Kategória:

Funkcie:

Naše odolné auto, pneumatiky kryt je určený na ochranu náhradné pneumatiky z prvkov.Vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, to zaručuje dlhotrvajúci výkony a štíty vaše pneumatiky od slnku, dažďu a prachu.

Pridať dotyk štýlu vášho vozidla s našou jedinečnou rezervnej pneumatiky, krytom.Funkcie jednoduchej inštalácie a je vyrobená z nepremokavé tkaniny, takže je vhodný pre rôzne poveternostné podmienky.

Vhodné pre všetky typy vozidiel, naše univerzálne pneumatiky kryt je ideálny pre majiteľov automobilov chcú chrániť ich náhradné pneumatiky a zvyšuje ich vozidla vzhľad.To sa hodí do väčšiny štandardných veľkosti náhradné pneumatiky a ponúka spoľahlivú ochranu.

Či už ste parkovania vášho automobilu v veľa, alebo uložením v garáži, naše náhradné pneumatiky kryt poskytuje spoľahlivú ochranu proti slnku, dažďu a prachu.Chráni vaše náhradné pneumatiky v dobrom stave aj počas dlhých období nepoužívania.

Užite si starosti bezplatné vonkajšie dobrodružstvo s naše náhradné pneumatiky kryt.Navrhnuté tak, aby vydržali drsné terénoch a extrémne poveternostné podmienky, zabezpečuje náhradné pneumatiky zostávajú nedotknuté.To je základné príslušenstvo pre outdoorových nadšencov a frequent traveler.

Špecifikácie:

Materiál: Oxford Handričkou

Veľkosť:

S: Cca. 65x37cm/25.59x14.57in

L: Cca. 80x47cm/31.50x18.50in

Typ: 1Pc/4Pcs

Balenie Obsahuje:

1x Pneumatika Kryt

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-2cm chyby spôsobené ručné meranie, uistite sa, že vám to nevadí, než ste objednávku.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Názov Značky GEGDFG
Pomer Strán 650
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty