Odnímateľný Herné potlačenie Šumu Slúchadlá Slúchadlá s Mikrofónom Herné Headset Kábel Pre BOSE QC35II

€12.44 €18.56
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w1087

Ponúkame zľavy pre veľké množstvo.Vitajte na kontakt s nami!

[ Gaming mikrofón ]: Na FULAIM Boom mikrofón je špeciálne navrhnuté pre vaše QuietComfort 35 (QC35) a Kľudnej Pohodlie 35II (QC35 II), upgrade vašej hudby slúchadlá do profesionálne Herné headset pre hru streaming, YouTube, Podcasting, Skype hovory, ZOOM stretnutie a Hudby.Ak máte Bose QC35/35 II bude ukladať 300USD kúpiť tento mikrofón, ako nákup Bose QC 35 Série 2 Gaming Headset, LEN OBJEDNÁVKU!

[ Cardioid Vyzdvihnutie Vzor ]: Tento mic má cardioid vyzdvihnutie vzor, ktorý zachytáva jasné, plynulý a ostrý zvuk pred mikrofónom a potláča nežiaduce hluk pozadia.Skvelé pre hráčov na izoláciu zvuky z hlavného zdroja a ktoré ich rozdeľujú z akéhokoľvek hluku v pozadí.

[ Pohodlné Ovládanie Zvuku ]: chcete vychutnať vaše cenné mi-čas bez komunikovať s ostatnými hráčmi, môžete vypnúť mikrofón posunutím mute prepínač.

[ Široké uplatnenie s 3. 5mm konektor]: Viac platforiem kompatibilita sa ponúkol, že umožňuje používať FULAIM gaming mikrofón s PS4, PS5, One X/Y, PC.Len plug and play, bez akéhokoľvek ďalšieho ovládača nie je potrebné.

[ Anti-interferencie headset kábel]: Silné anti-interferencie schopnosť zabezpečiť rýchly, stabilný prenos zvukových signálov a eliminovať otravné omeškania, na ktoré môžete naraziť na uistite sa, že vy a vaši priatelia komunikovať s nulové oneskorenie pri Hru/ZVÄČŠIŤ Stretnutie.A fit dizajn 2,5 mm konektor uistite sa, že M1 mic spája s Bose QC35 series slúchadlá perfektne a sa neskĺznu z.

Dĺžka drôtu je asi 110 cm

Farba: Čierna

Materiál: plast

Obsah Balenia:

1 x slúchadlový kábel

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Vocalism Princíp Vyvážené Kotvy
Štýl In-ear
Materiál Plastové
Ovládanie Hlasitosti Áno
Komunikácia KÁBLOVÉ
Aktívne Tlmenie Hluku-Zrušenie Áno
Kategória Slúchadlá & Slúchadlá
Názov Značky Haohsat
Pôvod Kontinentálna Čína
Ovládacie Tlačidlo Áno
Môžete si to

Príbuzné produkty