Voda Odkvapkávacia Difúzor Pre Spálne Nové v Pohode, Hmla, Zvlhčovače, 680Ml S nočnou Lampou

€76.78 €99.72
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w10878

Kategória:

Voda Odkvapkávacia Difúzor Pre Spálne Nové v Pohode, Hmla, Zvlhčovače, 680Ml S nočnou Lampou

[studená hmla zvlhčovač] Tento zvlhčovač je s vami vo všetkých ročných obdobiach, je aj pračka a aróma difuzér.Ultrazvukové atomizing technológie, nano hmly, zvýšiť vlhkosť, zmierniť nepohodlie spôsobené suchý vzduch.

[anti-gravitačné dizajn] Zvlhčovač používa optické princípy, na vytváranie optickej ilúzie anti-gravitačné kvapôčky vody.Ponúka zábavný zážitok, ktorý dodáva krásu a umenie na váš stôl/izby a ostatné priestory.

[ultra quiet & 4h vypnutia ochrany]Po testovanie, náš zvlhčovač pracuje hluku je 37db v priemere, s tiché práce, štúdie a spánku.Po 4 hodinách nepretržitého používania, zvlhčovač sa auto shut-off.A vstavané hladina vody senzor automaticky vypne napájanie, keď hladina vody je pod bezpečnú úroveň.Pravidelné vypnutie pre ochranu stroja, bezpečné, odolné a viac starať-free.

[ľahko vyplniť & clear] v Pohode, hmla, zvlhčovače ponúka 2 pohodlný spôsob, ako pridať vodu, môžete otvoriť nádrž na vodu a nalejte 680ml vody alebo použite fľašu na priložte odvod vody a pridať potrebné množstvo vody priamo.Ľahko sa čistí, stačí odpojte napájací kábel a vyberte nádrž, najlepšie s mäkkou špongiou na čistenie nádrže.Prosím, majte na zvlhčovač suché pred uskladnením.

[a vďačný darček]Tento prenosný zvlhčovač vám umožní vychutnať nádherný hmly celý rok.Každý bude rád to super moderný zvlhčovač, keď dostanú ako darček.Používa sa pre obývacia izba, KÚPEĽNÉ miestnosti, doma, hoteli, pracovňa, spálňa, detská izba, pracovňa, strojov miestnosti a kdekoľvek by ste chceli pridať relaxačné.

veľkosť: 19.2 x 17.4 x 24.4 cm

Materiál: ABS

farba: biela

Obsah Balenia:

2 x zvlhčovač

2 x Usb kábel

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Napätie (V) 5V
Hluk 36db
Názov Značky Cikuso
Výkon (W) 1w
Zvlhčovanie Metóda Hmla Absolutórium
Kapacita 1L
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty