Chikadiv - Šnorchel Nádrž Zariadenia, Podvodná Potápačský Výstroj, Kyslík, Šnorchlovanie Zariadenia, Šnorchlovanie Nastaviť,1L Potápanie Nádrž

€172.87 €384.16
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w10884

Kategória:

🏊【Prenosný Dizajn] Vyzýva

Na ChikaDiv 1L Potápanie Nádrž poskytuje 15-20 minút vzduchu.Ideálna veľkosť fľaše s priemerom 9 CM je veľmi vhodná na nosenie na cestách.Okrem toho, mini potápanie valce sú tiež veľmi vhodné pre podvodné prieskum, požičovňa čistenie, havarijné záchranu, zálohovanie vzduchu zdrojov, atď. (Poznámka: Potápanie hĺbka, teplota a rýchlosť dýchania budú mať vplyv na použitie čase valca.)

🏊【Vynikajúce Spracovanie] Vyzýva

Na ChikaDiv potápačská fľaša je vyrobená z leteckého hliníka, ktorý je viac odolný, odolný proti korózii a vysokým teplotám.Dizajn fluorescenčné tlakomer umožňuje presne určiť, zostávajúce plynu vo fľaši, dokonca aj v tmavom prostredí.Tryska je vyrobené z potravín-silikónu, ktorý je zdravé a bezpečné.V nevýbušnom ventil dizajn bude automaticky uvoľnenie tlaku, ak je plný, aby sa zabránilo fľaše od vybuchujúce.

🏊【DOT/CE Certifikácia] vyzýva

Naša potápačská nádrže sú DOT /CE certifikované a v súlade s medzinárodnými štandardmi pre potápačské vybavenie.Potápači sú jednoduché použitie a vzdeláva-friendly.Potápanie krát líšiť v závislosti od vášho dýchania a ponoriť hĺbky.Môžete využiť našu mini nádrže pre rybolov, požičovňa čistenie, potápanie a ďalšie.

🏊【Na Palube Lietadla] vyzýva: Po demontáž potápanie tank, môžete si ho vziať na rovine a ísť potápanie kdekoľvek.V rovnakom čase, potápanie, tank má tri vrstvy na filtrovanie zariadenie, ktoré účinne zabraňuje vnikaniu prachu a nečistôt zo vstupom, takže pri vdýchnutí plyn cleaner.

🏊【Tri Spôsoby, ako sa Nafukujú] vyzýva

Na potápanie valec inflácie rozhranie je 8mm a pracovného tlaku je 3000Psi/200Bar/20Mpa.Existujú 3 spôsoby, ako náplň potapanie nádrže.

Prvý spôsob je použiť náplň adaptér, ktorý kontakty na veľké fľaše sprievodca malej fľaštičke. (zvyčajne v ponoriť obchody).

Druhý spôsob je, že môžete použiť elektrický kompresor, 1 l fľaše trvá 25 minút, aby sa úplne vyplnené.

Tretí spôsob je použiť ručné čerpadlo, ktoré môže byť ťažké úplne naplňte fľašu.Doporučujeme ho ako zálohovacie zariadenie.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Názov Značky ChikaDIV
Pôvod Čína (Pevninská Časť)
Číslo Modelu ChikaDIV C400-A1
Môžete si to

Príbuzné produkty