Športové Chladenie Uterák Potu Chladný Mech Dizajn Chladenia Športové Uterák Mäkké Priedušné Mikrovlákno Tkaniny Rýchle Chladenie A Sušenie Ľad

€5.37 €7.67
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w11028

Naše Mikrovlákno Športové Uteráky sú dokonalým spoločníkom pre akékoľvek runner.Vyrobené zo zmesi 88% polyesteru a 12% polyamid, sú pohodlné a reguláciu vnútornej vlhkosti cez fyzické odparovanie vody.Zostať suché a pohodlné počas aj tých najnáročnejších tréningoch.

Špecifikácie:

Názov: Športové Uteráky pre Potu

Materiál: polyesterové vlákna

Veľkosť: (cca.) 100*30 cm/39.37*11.81 palcov

Používa: beh, fitness

Funkcia: absorpciu potu, chladenie, rýchle sušenie

Farba: Mecha Šedá/Gundam Modrá

Balenie Zoznam:

1*Mikrovlákno Športové Uterák

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Chladiaci Účinok: Naše športové uterák funkcie priedušná textílie, ktoré urýchľuje fyzickej odparovanie vody, udržať vás suché a cool počas každej namáhavej činnosti.Rozlúčte sa s podráždenie a dobrý deň, pre pohodlie s týmto non-dráždi uterák.

2.Pobyt Chill: Uchovávajte potu na uzde s našimi športové uteráky pre potu.Naše superabsorbent vlákniny tkanie technológie reguluje vlhkosť vo vnútri uterák, zabezpečiť suché a pohodlné skúsenosti počas fyzickej aktivity.

3.Atletický : Pozdvihnúť vaše cvičenie s našimi Športové Uteráky pre Potu.Ideálne pre bežcov, jogíni, a športoví fanúšikovia, tento všestranný a trvanlivé uterák je musí mať telocvični spoločník.Jej super savé a mäkké materiál bude udržať si suché celé vaše cvičenie.

4.Pohodlné Podpora: Naše športové uteráky pre potu vám pomôžu zostať suché počas vysokej intenzity činnosti.S hodvábne jemnú textúru, sú pohodlné, ľahko zložiť a sú dostatočne flexibilné pre použitie ako čelenka alebo zábal okolo fľašu s vodou.

5.Naposledy tak Dlho: Skúsenosti superior hygieny počas tréningu s našimi športové uteráky pre potu.Vyrobené z odolného 88% polyester/12% polyamid zmes a predstavovať silnú spätosť šitie, tieto uteráky sú jednoduché čistenie a údržbu pre dlhodobé použitie.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Funkcia Quick-Suché
Vzor TLAČENÉ
Pôvod Kontinentálna Čína
Materiál Mikrovláknovú Textílie
Môžete si to

Príbuzné produkty