15 PACK Vákuové Vrece S Kefou,Výmena Prachu Vrecia na Zber Odpadkov Taška Pre Roidmi EVE PLUS Vysávač Časť

€20.05
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w111985

Kategória:

15 PACK Vákuové Vrece S Kefou,Výmena Prachu Vrecia na Zber Odpadkov Taška Pre Roidmi EVE PLUS Vysávač Časť

Vyrobené z vysoko kvalitných materiálov, viac odolná.Vetranie vrstvy vrecka na prach odfiltruje rôznych úrovniach prachu a nečistôt, aby poskytovali maximálnu kapacitu a životnosť.

Kompatibilné modely: Pre Roidmi vysávač Roidmi EVE PLUS robota vysávač.

Netkanej textílie vrecka na prach, dvojité filtrovanie prachu, vysoká účinnosť filtrovania.Prázdne nádrže na skladovanie rýchlo a efektívne, bez uvoľnenia škodlivých prachu na životné prostredie.Dokáže efektívne odstránenie mikroskopický prach, roztoče, pet,alergény, peľ.

Silný húževnatosť, aby vyhovovali potrebám vysokou intenzitou práce, silný a odolný.Jednorazové vrecka na prach, vymeniť, keď sa prach plná, ľahko a rýchlo náhradu.Zlepšuje pružnosť tašky, aby sa zabránilo ich z pádu, keď ste rukoväť nečistoty, prach a vlasy.

Najlepšie je nahradiť náhradné diely každé 2 až 3 mesiace, aby stroj beží na vrchole výkonnosti.Priedušná vrstvy vrecka na prach odfiltruje rôznych úrovniach prachu a nečistôt, aby poskytovali maximálnu kapacitu a životnosť.

Farba: farba obrázok

Materiál: látkové

Obsah Balenia:

15 * vrecka na Prach

1 * Čistiaca kefka

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Názov Značky Cikuso
Funkcia Mokré a Suché
Výkon (W) 50w
Napätie (V) 220V
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty