Roztomilý Držiak Na Pero Malé Ohnúť Cez Držiak Ceruzky Kreatívne Grafické Efekty Pre Študentov Darček Prenosný Držiak Na Pero Pre Relaxáciu Tabuľka

€2.08 €3.20
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w11742

Priniesť trochu zábavy do vášho práce s Vtipný Držiak na Pero!Odolný držiak šetrí priestor, zatiaľ čo drží svoje perá alebo ceruzky, pridanie zmysel pre humor na váš stôl.Robí skvelý darček na narodeniny a každú príležitosť.Pridať nejaký znak na svoje každodenné podnikanie rutiny!

Špecifikácia:

Názov: Vtipný Držiak Na Pero

Váha: cca 12g

Veľkosť produktu: o 4.5x3.5x2.5 cm/1.77x1.38x0.98 cm

Materiál: PVC

Balenie Zoznam:

1* Zábavné Pero Holde

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Vtipný Dizajn: Tento držiak na pero sa pridať zmysel pre humor, aby sa na vašom stole, ako funkcie creative ohnúť alebo tvar, ktorý bude priťahovať pozornosť, a tak vám úsmev.Na žiarivé farby tiež pridáva niektoré zábavné a osobnosť, vaše pracovné miesto.

2.Spoľahlivé a s Dlhou životnosťou: Declutter svoju prácu vo veľkom štýle s týmto vtipný držiak na pero vyrobené z odolného PVC materiálu, ktorý je hladký na dotyk.S výtvarné spracovanie, že nebudú poškodené alebo deformované.

3.Vykonávať Jednoducho: Nikdy stratiť svoje perá opäť s týmto vtipný držiak na pero, ktoré je ľahko skladovať v taške alebo na vašom stole.Jeho kompaktný dizajn nie len šetrí miesto.

4.Široké Uplatnenie: Skúsenosti návale radosti a energie, to humorné držiak na pero.Použiť ju ako funky tabuľka ornament alebo držať pero/ceruzku.Je to skvelý spôsob, ako prelomiť z prácu/štúdium, relax a zábavu, pričom pridáva nádych quirkiness vašej práce.

5.Nádherný Darček: Tento vtipný držiak na pero nie je len skvelý spôsob, ako usporiadať svoj stôl, ale tiež ideálny darček pre vašu rodinu a priateľov, na sviatky a narodeniny.Vyjadriť svoju lásku a starostlivosť s touto unikátnou a kreatívne produkt, ktorý bude im úsmev a smiech.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty