Menge Vianočné Trpaslíci Ručne Vyrábané Dekorácie Žiarili Vianoce Trpaslíci Plyšové Ozdoby, Santa Elf Bábiky Pre Dovolenku Party Dekor I3d4

€0.85 €1.49
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w12007

Kategória:

Hand-Made Kvalita: Naše Vianoce Trpaslíci Dekorácie sú starostlivo ručne vyrobená s materiálov vrátane pletené vlnené, plastové gule, lampy, a umelej kožušiny.To zaručuje, že každý mono je vytvorený so starostlivosťou a dôrazom na detail, čo je kvalitné a odolné dekorácie.

Jedinečný a Slávnostné Dar: v Týchto rozkošný plyšové trpaslíci, aby pre jedinečný a slávnostné darčekové počas prázdnin alebo narodeniny.Sú perfektný spôsob, ako ukázať svojim blízkym, ako veľmi si ceníte rodina, priateľstvo a láska.Prekvapte svojich priateľov a rodinu s týmito očarujúce trpaslíci a priniesť radosť do svojich domovov.

Teplé a Radostné Osvetlenie: telo trpaslíci obsahuje LED svetlá vo vnútri, vytvára teplé a radostné svietiť.Prispieva to magické do vašej dovolenky dekorácie a vytvára príjemnú atmosféru vášho domova.Jednoducho stlačte tlačidlo na spodnej ak chcete zapnúť svetlo a vychutnať sviatočnú atmosféru.

Univerzálne Dekorácie: Náš Vianočný trpaslíci môžu byť ľahko umiestnené a zariadené v rôznych oblastiach vášho domova.Či už je to na stole, viazané zásobník, stôl, gauč, knižnice, police, jedálenský stôl, alebo posteli, tieto trpaslíci sa pridať náladové a slávnostné do akéhokoľvek priestoru.Sú tiež ideálne pre Halloween strany, čo je univerzálne dekorácie pre viaceré príležitosti.

Záruka Spokojnosti: Sme hrdí na našich produktov a usilovať sa o spokojnosť zákazníka.Ak z akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní s našimi Vianočné dekoratívne trpaslíci, prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívny komentár.Zaviazali sme sa na riešení akýchkoľvek problémov a zabezpečiť, že budete mať pozitívny zážitok z nakupovania s nami.Kúpiť s dôverou a pridať tieto očarujúce trpaslíci vašu dovolenku dekor.

Názov: Menge Vianočné Trpaslíci Dekorácie

Prívesok materiál: pletené vlnené, plastové gule, svietidlá, umelej kožušiny

Veľkosť: 8 cm*20 cm/ 3.15 * 7.87 palec

Špecifikácie: červená, zelená, šedá, červená snehové vločky, šedá láska srdca

Použitie: Hotel/reštaurácia a iné scény, dekorácie

Zoznam: 1pcs*Výzdoba

Upozornenie:

Vezmite prosím na vedomie, že farebné odchýlky sa môžu líšiť v dôsledku rôznych nastavení monitora.

Vzhľadom na ručné meranie, tam budú nejaké chyby, čo je normálny jav.

Ak narazíte na problémy, prosím, informujte nás na prvýkrát, dáme vám najlepšie služby a vyriešiť problém na prvýkrát.Vďaka.

Ďakujeme za vašu podporu!Vitajte kúpiť od nás!Garantujeme kvalitu našich výrobkov.Ak potrebujete viac tejto položky ,môžete nás kontaktovať.poskytneme vám naše najlepšie ceny.Nechajte vašu správu!

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Môžete si to

Príbuzné produkty