Loptu Na Reťazec S Zápästie Elastický Odrazí Späť Gumená Lopta S Reťazcom Odrazu Zápästie Loptu Na Zlepšenie Ruka-Oko

€3.41 €4.87
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w12010

Kategória:

Ideálny pre mužov a ženy, použitie kedykoľvek a kdekoľvek.Vaši kolegovia všimnete rozdielu vo vašom zovretia a obdivujem vašu obetavosť.

Špecifikácia:

Farba: náhodný farba

Materiál: guma + elastické

Čistá hmotnosť: približne 85 g

Hmotnosť s balením: cca 85 g

Veľkosť produktu: (cca.)8*8*6typ/3.15*3.15*2.36 palcov

Veľkosť balenia: (cca.)8*8*6typ/3.15*3.15*2.36 palcov

Balenie Zoznam:

1* Zápästie Loptu na Reťazec

Upozornenie:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Viaceré Funkcie: Cvičenie ruky svaly, zvýšiť silu a vytrvalosť vo vašom predlaktie, a zlepšiť rýchlosť reakcie a flexibilitu vo vašom zápästí a prstov s týmto multifunkčné baseball na reťazec.Prostredníctvom pretiahnutie a uvoľnenie pohyby, môžete tiež zvýšiť váš hand-eye koordináciou a bavte sa v rovnakom čase.

2.Vykonané Posledné: Aby každý snímku počítať s našou Baseball na Reťazec.Na opakované použitie, vysoká pružnosť bezpečnosti gumy a elastické lano materiál umožňuje jemné doladenie dĺžky a napätia pre lepšiu a dokonalý tréning.

3.Mobility v celej Svojej kráse: Vziať váš tréning na ďalšiu úroveň s našimi Baseball na Reťazec.Ľahký a ľahko použiteľný, môžete hojdačka pre ploty kedykoľvek a kdekoľvek.Žiadne špeciálne priestoru alebo zariadenia sa vyžaduje, len priložte ho do svojho zápästia a vlak vždy, keď budete mať voľné chvíle.

4.Zlepšenie Švihu: Ideálny pre športovcov a non-športovci, muž alebo žena, dospelí alebo deti, použite náš baseball na reťazec na zlepšenie hand-eye koordináciou a zdokonaľovať svoje odpaľovanie zručnosti široko využiteľné každodenných životných situáciách.

5.Zábava Fitness Darček: Zlepšiť ruka-oko koordináciu, rýchlosť reakcie, a obratnosť s Baseballovou na Reťazec.Prekvapte svojich blízkych s týmto jedinečným súčasnosti, ideálny pre indoor/outdoor hrať sám alebo s ostatnými.Skvelý darček pre priateľov, spolužiakov, kolegov, alebo rodina, ktorá hodnota športové a fitness.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty