Veľkoobjemový Batoh Prenosné Veľkú Kapacitu Tote Notebook Batoh Multifunkčné Mužov Vonkajšie Práce Batoh Ľahký Ženy

€13.63 €27.28
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w123094

Kategória:

Naše veľké tašky cez rameno sú ideálne pre každodenné dochádzanie do práce.Ukladať 15.6-palcový notebook ľahko, s viacerými funkciami pre všetky doplnky.Vyrobené s dobrým pleti pocit a hladké-pocit zips.Ideálny pre profesionálov a študentov podobne.

Špecifikácie:

Názov: Nepremokavé Turistická Batoh

Materiál: Nepremokavý Nylon

Hmotnosť výrobku: o 0.72 kg

Veľkosť produktu: o 42*31*12 cm/16.54*12.2*4.72 palcov

Balenie Zoznam:

1* Nepremokavé Turistická Batoh

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2. Prosím ťa, odpusť mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Dosť veľký: S ultra veľké kapacity dizajn, náš nepremokavé turistická batoh je ideálny pre ukladanie A4 súbory, 15.6-palcový notebook, dáždniky, a ďalšie.Predstavovať samostatné priestory pre 9,7-palcový tablet a dostatok vreciek pre kozmetiku, peňaženky, parfum, a smartphony, ktoré poskytuje bezkonkurenčnú všestrannosť na všetky vaše výlety do prírody.

2.Bezproblémové Nabíjanie a Zábava: Udržať vaše zariadenia platieb a vychutnať svoju obľúbenú hudbu vonku bez námahy s našimi nepremokavé turistická batoh.S vstavaným-in USB a konektor pre slúchadlá porty, plus strane slúchadlo port, už nikdy sa nebudete musieť robiť kompromisy, zábava pre pohodlie znova.

3.Univerzálny Dizajn: Tento nepremokavé turistická batoh je potrebné mať pre všetky cesty.S jeho viaceré funkcie, môžete ho použiť ako taška cez rameno, kabelka, alebo prenosná taška.To má veľkú kapacitu vrecko na uloženie všetkých potrebných položiek a poskytuje potrebnú podporu pre vaše outdoorové aktivity, takže je ľahko nosiť všade.

4.Dlhotrvajúci Výkon: Vyrobené z vysoko kvalitnej vodeodolného nylonu textílie, tento batoh môže vydržať drsné podmienky a trvá dlhý čas.Materiál má tiež dobré pleti pocit a vynikajúcu priedušnosť.

5.Jemná Dizajn: Ukladať vaše smartphony a peňaženky v anti-theft vrecku našich nepremokavé turistická batoh.S vynikajúcim dizajnom, hladký pocit zips, a starostlivo vytvorený šitie, táto taška zabezpečuje najlepšiu ochranu pred poškriabaním a poškodením.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty