Odolná Tlačiareň Skladovanie Prípade Pohodlné a Bezpečné pevné púzdro EVA Tlačiareň prepravný Vak pre DYMO Label Manager 160/280 Tlačiareň

€5.94 €7.43
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w12404

Kategória:

Funkcie:

OOTDTY

Bezpečné skladovanie a prepravu vašej 160/280 tlačiareň s týmto trvalé uskladnenie prípade.Jeho výhodná dizajn umožňuje rýchly prístup, a zároveň poskytuje dostatok priestoru a spoľahlivá ochrana.

Navrhnuté pre tento 160/280 tlačiareň, tento úložný prípade je vyrobené z vysoko kvalitného materiálu zabezpečiť dlhodobú trvanlivosť.Uzavretie udržiava tlačiareň v bezpečí od prachu, škrabancov a iných potenciálne škody.

Či už ste študent, professional, alebo nadšenec, tento úložný prípade je ideálne pre každého, kto vlastní 160/280 tlačiarne.

Ponúka praktické riešenie pre udržanie vašej tlačiarne usporiadané a chránené doma, v kancelárii, alebo počas cestovania.

Vezmite si 160/280 tlačiareň kdekoľvek s ľahkosťou pomocou tejto kompaktné a ľahké skladovanie prípade.Poskytuje pohodlný spôsob, ako nosiť a ukladať tlačiareň, zabezpečenie ňom nachádzajú, zostanú v top stave, nech ste kdekoľvek.

Zachovať funkčnosť vášho 160/280 tlačiareň s týmto robustný skladovanie prípade.Jeho nárazov funkcie poskytujú optimálnu ochranu proti náhodnému kvapky a vplyvov.Udržať vaše tlačiarne a bezpečný pre nadchádzajúce roky.

Špecifikácie:

Materiál: EVA

Veľkosť: cca 24x12.5x9cm/9x5x3.5inch

Balenie Obsahuje:

1xPrinter Skladovanie Taška

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1 až 3 cm chyba kvôli ručné meranie,

prosím, uistite sa, že nemáte myseľ pred cenovej ponuky,

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory,

obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Názov Značky OOTDTY
Môžete si to

Príbuzné produkty