30X Prázdne Bavlna Plátno DIY Plavidlá na Zips, Tašky, Vrecia peračník Pre make-up, Kozmetické Toaletná Stacionárne Skladovanie

€20.77 €30.11
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w125341

Kategória:

Vysoká Kvalita: ceruzky, puzdro je vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, ktorý je ľahký, trvanlivý a dotýkať sa dobre.Zips funguje hladko a švy sú správne šité.To udrží vaše položky bezpečné a upratané.

Široké Uplatnenie: Je možné použiť pre organizovanie málo vecí, na cestovné a každodenný život riadne.Ako je vaše šperky, kľúče, mince a iné drobné príslušenstvo.To môže byť považovaný za ceruzka, kozmetické tašky, spojky tašky aj darčekové tašky.

Jednoduché Použitie: plátno taška je možné dať do batohu, kabelke, alebo cestovnej taške, keď ste na výlet, to trvá žiadny priestor, ale zabezpečuje mnoho malých vecí.Aj to je prenosné a vhodné usporiadanie.

Kreatívny Dizajn: vonkajší taška je prázdne, čo umožňuje DIY, môžete navrhnúť svoje špeciálne balík, nech sa vám páči.To je ideálne použiť s tkaniny farby, vinyl prenos tepla, opráv a graffiti.Stroj umývateľný.

farba:Čierna+šedá+béžová

Materiál:plátno

veľkosť:21 x 12 cm

Obsah Balenia:

30 x Zips ceruzka taška

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty