Móda ID Kartu, Lekár, zdravotná Sestra Odnímateľný Office Školy Odznak Držiteľ Nastaviť Praktické Otočné Lobster Spona Fotoaparát S ozdobná šnúrka na uniforme

€4.97 €6.36
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w12641

Funkcie:

【PRE VAŠU KAŽDODENNÚ PRÁCU] vyzýva Prísť s (Odznak Držiteľ Nastaviť (Dlhé lanko + krátke prídavné + držiteľa karty + easy-pull pracky),dostatočné množstvo splniť vaše denné potreby; Každý držiteľ je transparentný, takže vaše ID karty bude jasne ukazujú, cez to.

【POHODLNÉ NA NOSENIE] vyzýva Našich id odznak držiak vyrobený z pvc materiálu,držiaky sú vodotesné,odolné a opotrebovaniu, lana vyrobený polyester je veľmi silné a pohodlné na nosenie, malý zdvíhateľnej odznak je veľmi trvanlivý.

【DVOJAKÝM použitím VISÍ SLOTY] vyzýva ID odznak držitelia s visí slot/otvory dizajn,uprostred otvor na lanko,kľúčom alebo vysúvacie karabína cievky klip.To je flexibilný použiť len na vhodnom pre vašu prácu.

【PRAKTICKÉ PRE VÁS] vyzýva Tieto odnímateľný odznak krku popruhy prijať jednoduchý štýl a čerstvé séria farebných prevedeniach, ktoré sú krásne a praktické, elegantné a jemné; všade tam, kde potrebuje slušné odznak držiteľ, tento odznak držiteľ bude vaša dobrá voľba.

【ODZNAK DRŽIAK A ozdobná šnúrka na uniforme KOMBINÁCII] vyzýva odznak držiak a ozdobná šnúrka na uniforme a odznak cievky dokonale kombinované, tento odznak držiteľ nastaviť absolútne je, že budete najviac chcieť mať!Keď budete nosiť ju, že to nebude bolieť pokožky krku, čo vám umožní ho nosiť pohodlne po celý deň.

Špecifikácie:

Materiál: polyester,pvc

Farba: ako je znázornené

Veľkosť(cca):

dlhé lano:490x20mm/19.29x0.79inch(LxW)

krátke prídavné:220x20mm/8.66 x0.79inch(LxW)

držiteľa karty:110x69mm/4.33x2.72inch (LxW)

easy-pull spony:dia:84x32mm/3.31x1.26 palec(LxW)

Package Zahrnuté:

1 x Odznak Držiteľ Nastaviť (Dlhé lanko + krátke prídavné + držiteľa karty + easy-pull pracky)

Poznámka:

1. Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

2. Prosím, aby 0.5-2 cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Názov Značky Hinmay
Druh Odznak Držiteľ
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty