Rovné Vlasy Zväzky Prírodné A Syntetické Vlasy Tkanie 613 Blondína Zväzky Predlžovanie Vlasov Ombre Hnedá Červená Väzbe Dlho Falošné Vlasy

€10.11 €19.83
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w130782

Značky: syntetické vlasy zväzok blond, blond vlasy rozšírenia väzba, syntetický výplet vlasy na blond, blond vlasy rozšírenia väzba

Rovné Vlasy Zväzky Prírodné A Syntetické Vlasy Tkanie 613 Blondína Zväzky Predlžovanie Vlasov Ombre Hnedá Červená Väzbe Dlho Falošné Vlasy

Značka: FELEKMaterial:100% Vysokej Teplote Vlákno Typu:Syntetické vlasy zväzky

(BOnOCbIAN9 HapawmBaHM9,ny4KM BOnOCHapawmBaHme Bonoc)

Dĺžka: 22 cm - 40 palcov všetky dĺžky pre váš výber.

tkanie dodanie 3 až 5 dní

Zásielky: Všetky objednávky budú posielať do 24 hodín.

Materiál: Naše vlasy je vyrobená z vysoko kvalitného vysokej teplote vlákno, č lesk, bez spleti, mäkké na dotyk, ako ľudský vlas.Avšak, prosím, farbivá či bielidlá vlasy, pretože môže dôjsť ku skráteniu životnosti vlasy.

Farba: Vzhľadom na iný monitor rozlíšenie nastavenia, farby zobrazené na monitore sa môžu líšiť od skutočných farieb produktu.

Služby: Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte naše predajné personál, budete sa cítiť veľmi pohodlné.Pred odchodom žiadne negatívne pripomienky, prosím kontaktujte nás a my sa budeme snažiť vyriešiť váš problém.

Tipy.Milí kupujúci, v dôsledku rôznych politík v rôznych krajinách, v niektorých krajinách bude účtovať zodpovedajúce clá na dovážané výrobky, a tieto povinnosti musia byť znáša kupujúci.Venujte prosím pozornosť pri nákupe.

Myslenie sa snaží nový účes a premýšľal, či háčkovanie vlasy sú pre vás?Pozrite sa na niekoľko dôvodov, aby sa zistilo, či sú označte polia a prihlásiť vpravo hore!

1.Šetrí Čas: nie je žiadnym tajomstvom, že háčkovanie účesy sú jedným z najlepších čas-úspory účesy tam.S háčkovanie štýly, môžete dosiahnuť rovnaký vzhľad ako jednotlivci na polovicu času.Háčkovanie štýly, ktoré sú nielen ľahké a jednoduché, aby si urobil, sú tiež ľahko a rýchlo uzavrieť.

2.Prepnutie do štýly: Ach možnosti, tak veľmi!S háčkovanie účesy, stačí mať možnosť prepínať veci hore.Môžete byť Faux Locs diva dnes alebo twist bohyne zajtra.Alebo skúste na kučeravé vlasy a jednoducho swich veci!Sú univerzálne, existuje veľa štýlov, ktoré sa teraz na výber, od faux locs, box prámiky, Senegalese zvraty a kučery.Nikdy nemôžete spustiť z možností.

3.Menej Nákladné v Porovnaní šiť a tkať-na, háčkovanie štýly nie sú drahé, a skvelá vec je, že môže byť použité viackrát príliš!

4.Ochranné Styling: Háčkovanie pletivá/ zvratov, ktoré sú jednoduché a krásne.Keď urobil správne, je to menej zaťažujú vaše vlasy v porovnaní na jeden vrkôčiky alebo zvraty, a poskytne vám prístup k vašej pokožky hlavy, aby starostlivosť o vaše prirodzené vlasy.To kladie menej napätie na hlave, v porovnaní s inými ochranné štýly.Čo je viac, váš účes môže trvať dlho, v závislosti na tom, ako dobre ste sa starať o to.

5.Jednoduchá údržba: samozrejme, budete musieť starať sa o svoj účes a vaše vlastné vlasy pod, avšak veľmi málo úsilia je potrebné.Pre najviac časť, budete jednoducho musieť zabezpečiť, že budete nosiť šatku pred spaním, aby váš účes krajší dlhšie.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Farba 613/Čierna/Hnedá/Blond/Vínové/Červená
Vlasy Gurantee 7 Dní Bez Dôvodu Ľahko Vrátiť
Materiál Triedy Vysoká Teplota Vlákna
Parochňa typ Syntetické Zväzok Väzba
Jednotky hmotnosti 100 g(+/-5 g)/kus
Funkcia Vyzerá Viac Prírody, Rovnako ako ty
Položiek v jednom Balení 1 Kus Len
Kupujúci Politiky Doručenie Do 24 Hodín, 15-Daysno dôvodu vrátiť a vrátenie peňazí.
Názov Značky Felek
Dĺžka 22-40 Inch
Pôvod Kontinentálna Čína
Tip 3-5 Balenia Môže Plnú Hlavu
Čistá hmotnosť 100g
Služby Prijať Dropshipping a veľkoobchod
Výhodou Ľahko česať a bez spleti &shedcould kučery na textúra sa vám páči.
Textúra ROVNÉ, Rovné Vlasy Zväzky, Falošné Vlasy, Syntetické Vlasy Tkanie
Môže Byť Permed No
Vlasy Útku Stroj Dvojitý Útok
Môžete si to

Príbuzné produkty