Realistické Myšou Diery Samolepky na Stenu 3 myší skrýva v myšou diery PVC nálepiek, obývacej izby, spálne rohu dekoračné samolepky na stenu

€3.47 €6.93
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w1359

Kategória:

Guľka Poin ts:

1.Zábavné a kreatívne samolepky na stenu: Tieto nálepky funkcia tri roztomilý kreslený myší skrýva v rohu, takže váš domov viac zaujímavé a pridaním živej atmosfére.Samolepky sú živé a realistické, dáva ilúziu myšou diery na stenu.

2.PVC materiál: Vyrobené z odolného PVC materiálu, tieto realistické myšou diery samolepky na stenu sú šetrné k životnému prostrediu a trvanlivé.Oni nie sú ľahko vyblednutiu, vode, a môžu byť znovu použité bez zanechania lepidlo značky.

3.Multi-scény, dekorácie: Tieto realistické myšou diery samolepky na stenu môžete pridať niektoré zábavné a osobnosť do akéhokoľvek priestoru.Môžete nalepiť ich na dvere a okná, elektrické spotrebiče, steny, nábytok, alebo iný hladký vzhľad.

4.Realistický Zvierat Dizajn: S vynikajúcim procesu tlače, tieto myšou diery samolepky na stenu vytvárajú pestré a jasné účinok, pridáva nádych whimsy pre vaše steny.

5.Jednoduchá Inštalácia: Tieto realistické myšou diery samolepky na stenu sa ľahko používajú.Len lúpať ochranný film na zadnej strane a lepiť ich na akýkoľvek hladký vzhľad.Nie je potrebné náradie, žiadny neporiadok, žiadne starosti.

Popis :

Premeniť váš priestor s týmto živé a realistické myšou diery stenu otlačkom.Vyrobené z ekologicky šetrných a odolné materiály, to je skvelé pre multi-scény, dekorácie.Jasné detaily a jednoduchú inštaláciu, aby to musí mať pre všetky myši milenca.Pridať dotyk whimsy bez neporiadok.

Špecifikácia :

Názov produktu: Rohu dekoračné samolepky na stenu

Hmotnosť: 30G

Veľkosť: 30x40cm/11.8x15.7in

Materiál: PVC

Balenie Zoznam:

myšou diery stenu, nálepky*1

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Klasifikácia Na Stenu
Materiál PVC
Štýl Moderný Štýl
Tému Zviera
Číslo Modelu Myšou Diery Samolepky Na Stenu
Môžete si to

Príbuzné produkty