Ručné Tlačiť Auto Nálepky Tvorivé Automobilový Nálepky Odolné Auto Doplnky, Nepremokavé Auto Dekorácia Na Okno, Stenu

€0.21 €0.30
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w13660

Vyrobené s anti-UV materiály a potiahnuté vydržať drsné počasie, je to ideálny doplnok do vášho auta windows.Žiaden prenos film vyžaduje, jednoducho ošúpte a držať!Tiež skvelé pre tablety a notebooky.

Špecifikácia:

Názov:Handprint Auto Nálepky

Materiál: PVC

Veľkosť produktu: 5.5*5.5 v

Balenie zoznam:

Handprint Auto Nálepky*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Jedinečné Dekorácie: Urobiť vyhlásenie s našimi Handprint Auto Nálepky: jedinečný a estetické palm-tvarované dizajn so slovom "nálepku" vytlačené na to.K dispozícii v oranžovej a čiernej farby, dodáva dotyk osobnosti a pozitivity, aby vaše auto a šíri lásku a pokoj na ceste.

2.Spoľahlivý Materiál: Ukázať svoju osobnosť pomocou týchto vysoko kvalitných vysekávané nálepky, ktoré majú jedinečné handprint dizajn.Tieto nálepky sú odolné a vodotesné a znesie vystavenie slnečnému žiareniu bez vyblednutiu.Sú ľahko aplikovať a odstrániť, a môže byť použitý na všetky hladké povrchy, ako sú vaše auto, notebook, alebo okno.

3.Zvýšená Odolnosť: S dlhšou životnosťou a odolný voči poveternostným vplyvom nátery, náš handprint auto samolepky vydrží všetky podmienky v interiéri alebo exteriéri, čo je ideálne na dlhodobé používanie.

4.Jednoduché Použitie: Ľahké použitie handprint auto nálepky, ktoré funguje na všetky hladké, čisté, suché steny.Nie je potrebné na prenos film, len kôra a držať.Autá, keramické dlaždice, sklo, nábytok a iné povrchy sú všetky vhodné pre túto nálepku.

5.Platné Scéna: Transformovať svoje veci s handprint nálepky, ktoré stick do chladničky, notebooky, tablety a ďalšie.Ideálny pre prispôsobenie vášho Windows zariadenia a pridať vtipný dotyk na váš chladičov, vozíky a ďalšie.Pripravte sa na stánok s našimi jedinečne navrhnutý tak, obtlačky.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Umiestnenie Nálepky Strechy
Môžete si to

Príbuzné produkty