Uhlovú Brúsku Mazivo 2 ks Vysokých Temp Prevodové Mazivo na Ložiská Timken A Brúska Prevodové Mazivo Znížiť Opotrebenie A Trenie

€3.29 €7.33
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w13668

Kategória:

Uhlovú Brúsku Mazivo 2 ks Vysokých Temp Prevodové Mazivo na Ložiská Timken A Brúska Prevodové Mazivo Znížiť Opotrebenie A Trenie

Odrážky: 1.S vysokým teplotám: To uhlovú brúsku mazivo má špeciálne vysokej teploty vzorec, ktorý zaisťuje vysokú teplotu mazanie a udržiava dobrý výkon v každom prostredí.

2.Univerzálne Mazivo: To uhlovú brúsku mazivo je vhodné pre všetky značky a modely uhlové brúsky, ako aj iné zariadenia, ktoré vyžadujú mazanie.Je určený pre uhlové brúsky na zníženie trenia, teplo, a opotrebenie.

3.Chráni a predlžuje stroj život: To uhlovú brúsku mazivo preniká do ozubených kolies a ložísk na vytvorenie ochranného filmu, ktorý znižuje opotrebenie a trenie, čo zaisťuje optimálnu údržbu zariadení, ložísk a predlžuje životnosť stroja.

4.Rýchle Odozvy Výkon: Poskytuje okamžité mazanie, aby sa vaše uhlovú brúsku pripravený na prácu a zlepšenie efektívnosti práce a stabilitu uhlovú brúsku v krátkom čase.

5.Antikorózne Ochrany: To uhlovú brúsku mazivo môže sa prispôsobiť na rôzne drsné prostredia a poskytujú výborné antikorózne funkciu.To môže stop vlhkosti vzduchu a od poškodenia uhlové brúsky a predĺžiť ich životnosť.

Zabezpečte, aby vaše uhlovú brúsku pobytov v top stave s našimi špeciálne vyvinuté mazivo.Navrhnuté pre výkon v horúcom prostredí, toto mazivo tvorí ochranný film a poskytuje vynikajúce antikorózne vlastnosti.Udržať vaše uhlovú brúsku pripravený na prácu s týmto základné príslušenstvo.

Veľkosť: 4*4*8 cm/1.57*1.57*3.14 palcov Materiál: Maziva

Farba: Žltá

Kapacita: 50 ml/1.69 oz

Zoznam:

uhlovú brúsku mazivo*1

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty