Mechanika Stetoskop Motora Stetoskop Detekcie Počúvanie Nástroj Auto Mechaniky Stetoskop S Predĺžená Sonda Vysokej Sensitivit

€9.57 €19.13
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w13727

Popis:

Môžete použiť stetoskop na monitorovanie častí, ktoré produkujú abnormálne zvuky.

Funkcie:

1. Auto stetoskop motora diagnostický nástroj môže identifikovať poškodené tesnenia, remenice, ozubené kolesá, ventily, chybné vodné čerpadlá a iné chybné alebo poškodené diely.

2. Auto stetoskop motora diagnostický nástroj má citlivé zvuk funkcia, ktorá zosilňuje zvuk, takže môžete ľahko zistiť problémy vo vnútri motora.

3. Motor stetoskop je tenké bránice a predĺžená sonda určiť zdroj zvuku, zatiaľ čo ucho tip umožňuje izolovať vonkajšieho hluku.

Špecifikácie:

Materiál: Nehrdzavejúca Oceľ + Kov

Balenie Zoznam:

Motor Stetoskop*1

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné efekty a uhly, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.【Problém Nájsť] vyzýva: auto stetoskop motora diagnostický nástroj môže identifikovať chybné alebo poškodené súčasti, ktoré spôsobujú podivné zvuky a nesprávnej prevádzky.Motor stetoskop je ideálny pre zvýrazniť problémy.

2.【Jasné, Kvalita Zvuku] vyzýva: jasné kvalitu zvuku a vysokú citlivosť motora stetoskop umožní rýchlo nájsť abnormálne zvuky motora, čo vám umožní sústrediť sa na hľadanie problémov.

3.【Ľahko ovládateľný] vyzýva: Stačí sledovať pozíciu v motorových kde hluk je najvyšší a nadviazať kontakt medzi plôch a povrchov na potvrdenie.Skontrolujte, postupne s motorom stetoskop.

4.【Robustné a Odolné] vyzýva: motor stetoskop je vyrobený z vysokovýkonných vinyl hadice a ABS končí na pevnosť, odolnosť a dlhú životnosť.Na shockproof rukoväť umožňuje pracovať bezpečne a spoľahlivo.

5.【Široké Uplatnenie] vyzýva: auto stetoskop motora diagnostický nástroj je vhodný pre rôzne mechanické zariadenia, ako sú automobily, lode, lietadlá, a obrábacie nástroje na monitorovanie abnormálne hluk.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Druh Pneumatiky Oprava Nástrojov
Môžete si to

Príbuzné produkty