5 ks Absorpcia Vody Mop Pad Na Čistenie Práčok Drevo, Dlaždice, Mramor Byt Suché, Mokré Domov Hotel Č Poškriabaniu práčke

€10.27 €13.01
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w1421

Funkcie:

【UMÝVATEĽNÝ A OPAKOVANE použiteľné] vyzýva čistí podlahy rýchlo a účinne pomáha znížiť upratovanie čas a zlepšiť čistiaci výkon na mop.Je umývateľný a opakovane použiteľné, zabezpečenie dlhý život.Jednoduché použitie, priamo nahradiť špinavé alebo poškodené mop podložky.

【ČO DOSTANETE] vyzýva mop hlavu nahradenie je vyrobená z vlákien, 5 ks mop hlavy náhrada náplň zaručujú jednoduché čistenie skúsenosti s vynikajúce absorpčné schopnosti.Na ofiber mop hlavice sú navrhnuté tak, aby vydržali dlho bez nosenie, alebo ako sa zmieta ľahko.

【PRE UPRATOVANIE] vyzýva mop nahradiť hlava je ľahko čistiteľné, môžete umyť priamo vo vašom bucket, alebo ho v práčke na čistenie, potom vysušiť prirodzene.Na dosiahnutie hĺbkové čistenie.Mokré mop hlavy môže byť použité na odstránenie všetkých druhov vymeniteľné špinavé škvrny.

【MÄKKÉ A ABSORPCIE VODY] vyzýva mop hlavy náhrady sú super mäkké a savé vody,viac husté a hrúbky, nepoškriabe váš poschodí.Ideálny pre drevenú podlahu čistenie.Pomocou tohto mp náplň s vašou mop môžete vytvoriť svoj poschodí zberného vietor práce.

【VHODNÉ PRE] vyzýva mokré mop hlavy môže byť použité na odstránenie prachu alebo absorbovať zostávajúce škvrny mokré zberného.Vhodné pre tvrdé a hladké podlahy, mramor, laminát, drevo alebo drevené podlahy alebo iný uzavretý povrch, ako sú sklo, auto čistenie a viac.

【DOMÁCE práce, POMOCNÉ] vyzýva Zberného poschodí je vždy nie je ľahké domáce práce pre každodenný život.Mop hlavu, je ľahký, takže ako ušetriť veľa úsilia, kým zberného.Mäkké a nadýchané vlákna funguje dobre absorbovať škvrny, vody alebo oleja škvrny na špinavej podlahe.

Špecifikácie:

Materiál: vlákno

Farba: zelená

Veľkosť(cca): 30x13.7 cm/11.81x5.39inch(LxW)

Package Zahrnuté:

5 ks x Mikrovlákna Mop Podložky

Poznámka:

1. Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

2. Prosím, aby 0.5-2 cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Funkcia Eco-Priateľský
Číslo Modelu ŽIADNE
Pôvod Kontinentálna Čína
Názov Značky HOUSEEN
Môžete si to

Príbuzné produkty