Chladnička Zámok Okno, Dvere, Bezpečnostné Brzdy Limit Zámok Voči Poškriabaniu Bezpečnostný Zámok Pre Zásuvky, Skrine A Chladnička

€7.89 €15.78
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w1439

Tieto Okenné Brzdy Zámky sú navrhnuté tak, aby svoj domov zabezpečiť bez ohrozenia bezpečnosti.Že to nie je ľahké poškodenie a majú pevné nalepiť na hladké a pevný ploché povrchy.Ideálny pre okná a zásuvky.Udržať svoju rodinu s týmito spoľahlivé zámky.

Špecifikácia:

Materiál: 304 nehrdzavejúca oceľ + zliatiny

Otváracie režim: Tlačidlo otvorenia

Funkcie produktu: Obmedziť otváranie a zatváranie vzdialenosť dverí a Okien

Balenie Zoznam:

Dvere a okna limit zámok *1pcs

Kľúč *1pcs

Skrutka *4pcs

Klinec-bez lepidla *1pcs

Poznámky:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.

2. Vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby meranie odchýlky o 1-3 cm.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Spoľahlivý domáci Ochrany: Vyrobené z odolného 304 nerezovej ocele a opotrebovaniu zliatiny materiálu, náš voči poškriabaniu okno limit je zámok antikoróznych a vydrží.Votrelcov von a užiť si pokoj mysle s touto špičkovou security solution.

2.Rozšírené Okno Bezpečnosť: Zabezpečiť bezpečnosť pre vaše deti s našimi Okno Limit Zámok, čím sa obmedzuje otvorené okno vzdialenosť pre vetranie, pričom sa zabráni akejkoľvek nehody.Zámok je špeciálne navrhnuté pre ľahkú inštaláciu a odstránenie, bez ohrozenia bezpečnosti.

3.Jednoduchá Inštalácia: Zabezpečiť spoľahlivú a dlhotrvajúcu ochranu s našimi Okno Limit Zámok.Jeho štyri skrutky upevnenie a pevné lepenie moc zabrániť acciteeth padá a jednoduché vlámaniu.Inštalácia je bez námahy, s dierovanie a pevné prilepenia.Dýchajte ľahko a vychutnať si pokoj s týmto vynikajúcim security solution.

4.Zlepšiť Vašu Bezpečnosť: Navrhnuté tak, aby vydržali vysoký tlak, naše Okno Limit Zámok pridáva ďalšiu vrstvu ochrany pred zlodejmi.To sa hodí na rôzne typy okien a hladko pripisuje hladké a tvrdé povrchy.Zabezpečiť váš pokoj s našimi robustné a dlho-trvajúce zámok.

5.Široké Spektrum Použitia: Zásuvky, skrine a iné skrine môže byť zabezpečené s Oknom Limit Zámok.Zabrániť vašich najmenších od ich otvorenia omylom.Inštalácia je rýchla a jednoduchá, takže je vhodnou voľbou pre rodičov.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty