(1piece)100% Nové TPS65994 TPS65994AD TPS65994ADYBGR BGA Chipset

€15.71
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w1456

Pozornosť

1. Uistite sa, že viete, ako nainštalovať a nahradiť túto položku, to nie je ľahká práca pre niekoho, kto nemá technické zručnosti s demontáž alebo montáž na mobilné telefóny/mobilné telefóny.

2. Odporúčame odbornú inštaláciu, použitie profesionálnych nástrojov pre nahradenie, sme nie je zodpovedná za žiadne poškodenie vášho mobil/mobil, ktoré môžu byť spôsobené nesprávnou prevádzkou.sme skúsený v tejto súbor, ak máte nejaké ťažkosti s výmenou prosím, dajte nám vedieť, budeme vás naučí, ako, aby to fungovalo.

3. Naše produkty sú predávané za rozumnú cenu, maloobchodná cena iba s malým ziskom, aby náš obchod beží.Ak máte veľké množstvo objednávky, informujte sa pred objednanie, budeme akceptovať obchodovateľné, cena, množstvo objednávok.

4. ak expresné doručenie vznikajú poplatky, prosím, na vedomie, že ak nechcete platiť colné poplatky pre osobné dôvody, sme odmietnuť refundáciu.

5. Nie sme zodpovední za dopravu adresu, ktorú nesprávne.

Balenie

1. Všetky položky sú originálne, nové, sme pack každá položka s uzatvárateľnom plastovom vrecku, ktoré zabalené s bublina taška a umiestnené v pevnom box na zaistenie bezpečnosti tovaru počas prepravy.

2. Vezmite prosím na vedomie, že niektoré položky sú dosť malé, prosím, buďte opatrní pri rozbalení vašej objednávky v prípade, že chýbajú alebo sú nesprávne.

Expedície

1. Pre poštovné, používame www.gsm-repeater.sk štandardná doprava, ktorá je bezpečnejší, rýchlejší a stabilnejší, bez sledovania.ak chcete sledovať váš balík na čas.

Čas dodania (počas pracovných dní):

2. dhl: 3-7 dní

3. ups: 3-7 dní

4. fedex: 3-7 dní

5. ems: 5-10 dní

6. www.gsm-repeater.sk štandardná doprava: 10-25 dní

Warranty & Return

1. Každá položka bola kontrolované a testované v dobrom stave starostlivo pred balenie, ak sú sklamaní položky, alebo ak máte nejaké problémy, kontaktujte nás, my sa budeme snažiť uspokojiť vás.

2. Ak sa zobrazí chybný alebo nesprávne položky, prosím nasnímať fotografiu a poslať nám, budeme kontrolovať a odoslať novú.

3. Vrátený tovar pôvodný obal bude veľmi ocenil a budete musieť zaplatiť navyše, expedičný poplatok.

Spätná väzba

1. Nechajte pozitívnu spätnú väzbu, po doručení potvrdenia.5 zápasov bude veľmi ocenil.

2. Spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.nenechávajte poznámky o nagative než sa obrátite na nás.Ak máte akékoľvek problémy a nespokojnosť, prosím, povedzte nám, budeme sa snažiť vyriešiť problém v čase.

Kontaktujte nás :

Všetky Quation máte , kontaktujte nás a my vám odpoveď do 24 hodín , Vďaka !

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Kusov Zahrnuté 6 v 1
Pôvod Kontinentálna Čína
Materiál Iné
Môžete si to

Príbuzné produkty