Ochranné Fotoaparát puzdro Pre Insta360 GO3 Silikónové Chrániče, Rukáv Shockproof voči Poškriabaniu Prípade Pre Cykloturistiku, Športové

€9.12 €18.25
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w14901

Kategória:

Chrániť vaše akcia fotoaparát škrabancov a prachu s touto pohodlné a umývateľný kryt.Je určený pre Insta360 GO3 akčné kamery, a to je ľahké dať na a vzlietnuť.Tento kryt je krásny darček pre každého, kto miluje zachytenie ich dobrodružstvo na fotoaparát.

Špecifikácie:

Materiál: Silikón

Farba: Čierna, sivá, modrá

Kategória: Ako na obrázku)

Balenie Zoznam:

1pc* Silikónové krytie

2 ks* Laná

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Poškriabaniu a Neznížila Ochrany: Určené pre Insta360 GO3 akcia fotoaparát, tento ochranný prípade môže zabrániť škrabancom a vyhnúť sa preliačiny od náhodných kvapky alebo nárazmi.

2.Pohodlné a Trvanlivé: Táto akcia fotoaparát ochranný kryt je vyrobený z vysoko kvalitných silikónových materiálov, ktoré sú mäkké a nárazuvzdorný.To ochraňuje váš fotoaparát z vplyvy, nečistoty a vodu, zvýšenie jeho kvality a trvanlivosti.

3.Jednoduché Upevnenie: môžete ľahko nainštalovať túto akciu, fotoaparát chránič bez nutnosti akýchkoľvek dodatočných nástrojov.Poskytuje bezpečné a pohodlné nosenie pre vaše zariadenie, dáva vám kompaktné a odolné prípade.

4.Ľahké Čistenie: To ochranné fotoaparátu kryt je ľahko čistiť a udržiavať, ako to je umývateľný a odolný.To môže zabrániť, aby sa vaša akcia fotoaparát z škrabance, prach a pot, čo môže ovplyvniť kvalitu vašich videí a fotografií.

5.Výborný darček výberu: Tento ochranný fotoaparát puzdro je spoľahlivý doplnok pre vašu akciu fotoaparátu.Je to aj pekný darček pre vašu rodinu, spolupracovníkov, kamaráti alebo spolužiaci, ktorí milujú dokument o svoje skúsenosti.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Materiál Kožené
Package Áno
Kompatibilné Kameru Štýl Akcia Video Kamery
Kompatibilné Značky
Číslo Modelu Ochranné Puzdro
Môžete si to

Príbuzné produkty