Kompas Nálepky Na Auto Okno Horských Kompas Odtlačkový Motocykel Nálepky Automobilový Horských Kompas Odtlačkový Nárazník Pre Auto

€2.68 €5.36
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w15267

Prispôsobiť vaše vozidlo s našimi kompas obtlačky!Ukázať vašu osobnosť a chuť na dobrodružstvo pri zdobenie svojho auta na dlhú dobu.DIY fun aplikácie je jednoduché, a nepremokavého materiálu zaisťuje, že bude posledný.

Špecifikácia:

Meno: Kompas Horách auto nálepky

Materiál: PET

Veľkosť: (cca.)12*16.6 cm/4.72*6.54 palcov

Farba: čierna, biela

Balenie Zoznam:

Kompas horských auto nálepky * 1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Štýlové a Zábava: Ukázať vašu osobnosť a vkus s touto cool štýl kompas a hory auto otlačkom.To je starostlivo vyberali a rozvíjali jasné vzory, hladké línie a jasné farby.To prinesie zábavu pre svoje auto a urobiť z neho vyčnievať z davu.

2.Rozžiari Vaše Auto: Pridať dobrodružný nádych do vášho auta.Rozžiari vaše auto s Mountain Kompas Auto Nálepky, ktoré sa môžu pochváliť voda a slnko-dôkaz dizajn pre dlho-trvajúce dekorácie.Aby vaša jazda chytiť každého oka s tejto nádhernej horskej dizajn.

3.DIY Fun: Vychutnajte si vzrušenie z prispôsobenie vášho auta s našich Horských Kompas Auto Obtlačky.Vďaka vysokej presnosti tlač, môžete ľahko trhať späť lepidlo a držať ich na jasné, presne rez vzor.

4.Propagovať vaše životné hodnoty, zatiaľ čo dekoračné vaše auto!Našich horských auto nálepky sú vyrobené z vodeodolného, eko-šetrné materiály, ktoré sa nepoškodia vaše auto farby.Nebojte sa o nich strácajú zlepenia - sú ľahko odstrániť a bezpečných materiálov sa používajú.

5.Široké Spektrum Použitia: Upgrade vašej jazdy vzhľad s týmito Horských Kompas Auto Nálepky, ideálny pre pridáva nádych dobrodružstva, aby vaše nákladné vozidlo alebo vozidlo, ktoré nárazníka, okno, alebo všetky hladké povrchy.Univerzálny a nepremokavé nálepky sú vhodné pre väčšinu príležitostiach, ako napr. kempovanie, turistiku, alebo výletoch.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Položka Priemer 0.00inch
Druh Lepiť Nálepky
Položka Výška 0.1cm
Druh Materiálu PVC
Položka Dĺžka 12cm
Pôvod Kontinentálna Čína
Model Iné
Kategória nálepky
Umiestnenie Nálepky Celé Telo
Položka Šírka 16.5cm
Balenie Prichádza Balené
Typ Nálepky Auto Tela
Názov Modelu Horský Kompas Auto Obtlačky
Dizajn karikatúra
Položka Druh nálepky
Môžete si to

Príbuzné produkty