6Pcs/set 13,5 cm Veľkonočné Visí Mrkva Ozdoby Rastliny, Dekorácie Prívesok Orange Darček Tvorivé Reďkovka Odolný Drevený Veniec

€4.04 €5.76
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w15324

Kategória:

Funkcie

1. Veľkonočné Dekor: v cene 6pcs mrkva korálkové girlandy.Tento drevené korálky mrkva by bolo ideálne pre pridanie do plášťa, deti veľkonočné kôš stromček, tier zásobník, polica na displeji, alebo kaviareň pre tento extra dovolenku svetlice.

2. Veľkonočné Dekorácie: Vintage korálky sú vyrobené z prírodného dreva, takže tam budú nejaké nedokonalosti z každej guľôčky.Potom maľoval s matné oranžovej farby, aby bolo živé a skutočné; drevený veniec je ideálny pre vaše viazané zásobník alebo stôl veľkonočné dekorácie, šťastný okrem Veľkonočné vajíčka a zajačikov.

3. Jar Zásobník Výplň: Tieto sladké malé drevené korálky stromu visí ozdoby by vyzerať rozkošný v banda,visí von z koša na vašej kuchynskej linke, v stupňová zásobník.Rozkošný a osobné veľkonočné mrkva dekor drevené korálky, je ideálny pridať nejaké decentné a rustikálny štýl, aby ste jar viazané zásobník na túto veľkú noc.

4. Veľkonočné závesné dekorácie mrkva je približne 5,3 cm dlhé.Rozkošný čiernej a bielej gingham luk hrdo sedí na vrchole každého a sú navlečené spolu s juty povrazov s jar zelene na vrchole,každý sa dôkladne ručne maľované v žiarivo oranžová mrkva,veľká noc domova dokonalosti.

5. Veľkonočný Dar: Nie len si to očarujúce veľkonočné mrkva korálkové girlandy dekor skrášliť svoj dom, ako rustikálny ornament, skvelé nápady na darček pre milovníka vo vašom živote!Tieto Inšpiratívne veľkonočné zásobník dekor položky sú perfektný darček pre vaše deti veľkonočné kôš stromček, matka, manželka, priateľka, kamaráti, dobrý darček na narodeniny, veľká noc cukrovinka vrecia, alebo akékoľvek dovolenku a všetky špeciálny moment.

Špecifikácia

Materiál: Drevo

Farba: Oranžová

Veľkosť: 13,5 cm

Hmotnosť: 9 g

Balík obsahuje: 6x Drevené Korálky Mrkva

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Materiál Drevo
Štýl Moderný Štýl
Tému RASTLINA
Montáž Vyžaduje no
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty