Auto Nabíjačka Efektívne Batérie Subjekty Vykonávajúce Údržbu Pramienok Nabíjačku S Opravy Funkciu Zachovať A Predĺžiť Výdrž Batérie

€18.49 €36.97
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w1545

Tento pramienok nabíjačku zlepšuje výkonnosť batérií a život zachovať vaše auto batérie.Pripojte batériu a zapojte do zásuvky na používanie pohodlne.Chráni proti skratu.

Špecifikácia:

Názov produktu: Automatické Nabíjačky Batérií

Produkt materiál: hliníková zliatina +ABS

Hmotnosť výrobku: 450 g

Veľkosť produktu: (cca.)14.5*9*6.5 cm/5.71*3.54*2.56 palcov

Výstupné napätie: dc13.8v - 15.5 v

Výstup line dĺžka: (cca.)55 cm/21.65 palcov

Vstupný riadok dĺžka: (cca.)80-110 cm/31.5-43.31 palcov

Balenie Zoznam:

1* Batéria Subjekty Vykonávajúce Údržbu Pramienok Nabíjačky

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Zlepšená Bezpečnosť: Naše automatické nabíjačky batérií poskytuje dôkladné prepätím, preplatok a kontrola bezpečnosť ochrana, zabezpečenie bezpečnejšej prevádzke a ochrane okruhu pred skratmi.

2.Počasie-Bezpečné Pohodlie: Pripojiť a nabíjať bez obáv o počasí.Toto automatické nabíjačky batérií je postavený tak, aby vydržali extrémne teploty, zabezpečenie dlhá životnosť, spoľahlivosť.Monitor batérie a nabíjačky stav na ľahký-k-použitie LCD displeja.

3.Úspora energie: Pozdvihnúť svoje plnenie hru s naším Automatické Nabíjačky Batérií.Jeho pokročilá technológia upravuje prúdu a napätia podľa stavu batérie a teploty, zlepšenie výkonu batérie a predlžuje život.

4.Multi-Účel Funkcie: Skúsenosti dlhšiu výdrž batérie a lepší výkon s našimi Automatické Nabíjačky Batérií.Táto univerzálna nabíjačka funkcie opravu funkciu na zadnej strane sulfation škody a udržiavať stav batérie.

5.Jednoduché ovládanie: Naše Automatické Nabíjačky Batérií bez námahy poplatky batérie, zastavenie automaticky pri plnom nabití.Aj začiatočníci môžu ľahko pripojiť a zapojte nabíjačku do zásuvky pre spoľahlivé batérie údržbu.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty