Prenosný Stojan pre MacBook Pro Air Notebook Skladacia Tablet Držiak Prenosný Držiak na Stenu Prenosný Držiak na Notebook

€0.89 €2.13
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w15494

Kategória:

Funkcie:

1. Multi-angle adjustable: Nastaviteľná výška, čo vám umožní upraviť na pohodlné prevádzkový uhol a výšku podľa aktuálnych potrieb.

2. Ľahký a prenosný: Tvorivé prenosný skladací dizajn, notebook stojan môže byť zložený s prenosný úložný vak, ktorý zaberá málo miesta a je ľahko prenosný.Môže sa používať doma alebo v práci, cestovať alebo nakupovať.

3. Duté dizajn: tablet držiak je vyrobený z pevnej hliníkovej zliatiny a spodnej duté môže ľahko rozptýliť teplo, chránia notebook pred prehriatím hardvéru a CPU.

4. Kompatibilita: Tento prenosný notebook stojan je vhodný pre väčšinu zariadení od 10-17 palcov.Ergonomický dizajn, ľahko sledovať a typ, znížiť krku, ramien a chrbtice bolesti.

5. Trojuholníkový dizajn: trojuholníkový dizajn zaručuje stabilitu a pevnosť výrobku, aby odolalo ťažkej váhy.

Popis:

Anti-protišmykové podložky udržať stabilný stojan a ochranu akéhokoľvek povrchu, na ktorom je umiestnený.Vyhnite sa zbytočným pošmyknutia počas kreslenie, písanie a čítanie.

Špecifikácie:

Materiál: plast

Veľkosť: 16.5*24*14.5 cm

Nastaviteľná výška: cca 50-145MM

Nastaviteľné výstroj: sedem gears (sedem otvorov)

Použité produkty: pre notebooky, tablety, počítače, knihy

Package Zahrnuté:

1 * Držiak Na Notebook

Poznámky:

1. Prosím, aby 0-1 palcový chyba kvôli ručné meranie.Vďaka za vaše porozumenie.

2. Monitory nie sú kalibrované isté, položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne líšiť od reálneho objektu.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Názov Značky ACEHE
Číslo Modelu notebook stojan
Materiál Plastové
Package Áno
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty