Ice Tašky Nepremokavé Žiaruvzdorné Ice Tašky Žien A Mužov Outdoorové Aktivity Príslušenstvo Pre Bolesti Hlavy, Odreniny Kože Kŕče

€4.28 €6.12
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w1561

Naša Horúca/Studená Pack je pohodlné a ľahké-to-use riešenie pre nepohodlie úľavu.Vyrobená s materiálov, ktoré nebudú dráždiť pokožku, toto balenie možno použiť na prsia, nohy, a dokonca aj bolesti hlavy.Rozlúčiť sa nepohodlie s našimi všestranný Ice Tašky.

Špecifikácie:

Hmotnosť: 6 palcov: cca 70g, 9 palcov: cca 100g, 11 palcov: o 130g

Materiál; Polyester + PVC vodotesný povlak

Balenie Zoznam:

1pc*Ice Taška

Poznámka:

1. Vzhľadom na teplotu farieb displeja, fotoaparát, okolitého svetla a fotografie zručnosti, môže byť mierne farebné rozdiely na obrázkoch niektorých výrobkov, a farba je predmetom skutočný objekt!

2. Vzhľadom na rôzne manuálne merania, nechajte mierne veľkosť rozdiely.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Vysoko Odolné: Náš ľad tašky sú vyrobené z odolného polyesterového materiálu, ktorý nie je ľahké zlomiť alebo trhať.Vnútorné PVC vodotesný náter zaisťuje, že ľad zostáva chladné a taška zostane suché.

2.Pohodlné Upokojiť: Náš ľad tašky sú vyrobené z mäkkej a odolné tkaniny, ktoré nebudú dráždiť pokožku.Na pentagram vzor je pohodlné dotyk a jednoduché a módny dizajn.

3.Dual-Use Ice Pack: Naše ice pack pre zranenia je pohodlné a môžu byť použité pre obe studené a horúce obklady.To je tepla a chladu odolná, takže môžete ľahko prepínať medzi mrazom a microwaving to.

4.Bezproblémové Ice Taška: Vyplniť, dať na vrece, a použitie.Toto opakovane ice pack vyžaduje potrebné pre pre-chladenie a pre vykurovanie.Udržať teplotu hodín bez dopĺňanie.

5.Viacúčelové Použitie: Tento ľad taška je ideálny pre rodinný život alebo outdoorové športy.Poskytuje rýchlu nápravu upokojiť boľavé svaly, presilení svalov po cvičení, a môže byť použitý aj pre dojčenie nepohodlie.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Druh Vrecko, Multi Nástroje
Veľkosť L
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty