Mini Binder Úspory Výzvou Úsporu Peňazí Výzvou Mini Binder, Oko-Lov Úsporu Peňazí Príslušenstvo Pre Domáce Kancelárie A

€3.83 €6.95
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w1620

Náš Rozpočet Kniha s Peňažné Obálky je ideálny pre organizovanie vašich financií.Vyrobený z vysoko-kvalitného PVC materiálu, tento rozpočtovania nástroj vám môže pomôcť spravovať a rozpočet cash flow.S miernym veľkosť, môže sa ľahko zmestí do kabelky alebo tote bag.Plus, je dodávaný s peňažné obálky učiť deti a dospelí rovnako ako ušetriť peniaze.

Špecifikácia:

Veľkosť produktu: (cca.)18.5*13.5*3 cm/7.28*5.31*1.18 palcov

Materiál: Papier +PU+PVC

Balenie Zoznam:

1 sada* Úsporu Peňazí Výzvou Binder

Upozornenie:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Robustná a Odolná: S mäkkého a odolného PVC materiálu, náš rozpočet kniha s peňažné obálky je šitý na mieru tak, aby odolala prvky.Jeho vodotesné a odolné proti roztrhnutiu dizajn znamená, že môžete organizovať svoje financie s dôverou, poznať svoje peniaze a záznamy zostanú v bezpečí a zvuk.

2.Modernizovať Výdavkov Návyky: Použite náš rozpočet kniha s peňažné obálky prevziať kontrolu nad svojimi financiami.Naše obálky systém peňaženky hotovosť rozpočtovania pomáha vám ušetriť peniaze a zostať v poriadku.Ideálne pre vysoké a nízke príjmy jednotlivcov, tieto peniaze-šetrič organizátor je prevratnú zmenu.

3.Zvýšiť Vaše Rozpočtovania Hra: Pozdvihnúť vaše rozpočtovania hra s touto očarujúce lacné knihy.Jeho štýlové farby a oko-lov láska dizajn vám umožnia vyniknúť.Vytvoriť viac organizovaný život s jej praktické peňažné obálky a sledovať vaše výdavky, bez námahy.

4.Smart Start: Tento rozpočet kniha s peňažné obálky je zábavné a pútavé nástroj, učiť deti, ako ušetriť peniaze a prevziať kontrolu nad svojimi financiami.Dodáva sa s farebnými a roztomilý vzory, ktoré robia úsporu peňazí radostný zážitok.

5.Viacúčelový Nástroj: Tento rozpočet kniha s peňažné obálky je ideálny darček pre vašich blízkych a priateľov, ktorí chcú spravovať svoje financie lepšie.Je ľahký a ľahko prenosný, a má strednú veľkosť, ktorá sa hodí do väčšiny tašiek.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty