1PC 1.2 vo Vosku Pečať, Pečiatka Bozkávanie Jeleňov Oválne Mosadznou Hlavou Tesniaci Vosk Pečiatky s Drevenou Rukoväťou, Vintage Tesnenie Pečiatky pre Obálok

€5.88 €8.39
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w165490

Dva Bozkávanie Srna Vzor: vzor na tento tesniaci vosk tesnenie dva jelene bozkávanie, dizajn je nádherné a jasné, rytie, ideálny pre darčekové balenie na Deň svätého Valentína alebo iných príležitostiach.

Vosková Pečať, Pečiatka Veľkosť:1pc vosku pečať, pečiatka drevená rukoväť a 1pc mosadz pečiatka (Poznámka: vosk nie je súčasťou balenia).Veľkosť: cca 90 mm dlhé, 30 mm široký, 22m hrubé, Vedúci: 20x30 mm.

Materiál: Naše vosku pečať, pečiatka je vyrobená z prvotriednej kvality z mosadze, lesklé, hladké a trvanlivé.Pečiatka tvár je veľmi jasné, že sa vytvoriť pekné a čisté tesnenie pečiatka plavidlá.

Jednoduché Použitie: vosk pečiatka je navrhnutý s niť hlavu a drevená rukoväť, ľahko zmeniť a nainštalovať jemným otočením z mosadze hlavu.

Široký Aplikácie: Tesnenie pečiatky sú vhodné pre zdobenie obálky, pozvánky, balenie vína, parfum fľaše, fľaše vína, scrapbooks, pozemky, darčekové balenie, pohľadnice atď.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Položka Druh Šperky Zistenia
Materiál Kov
CN Guangdong
Pôvod Kontinentálna Čína
Názov Značky Beebeecraft
Môžete si to

Príbuzné produkty