Vianočné Šperky, Prívesok Charms Kože-príjemný Materiál Dovolenku Festival zobrazili kľúčové tlačidlá pre DIY Remeselnej Tvorby Príslušenstvo

€2.88 €4.79
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w165758

HSJ88 Vianočné Živice Prívesok Charms Snehuliak Pančuchy Elk Tvar Série Prívesok pre DIY Remeselnej Tvorby Príslušenstvo HSJ88

Funkcie:

Kvalita Živice Materiál: Tieto Vianoce živice prívesok charms sú vyrobené z bezpečné a priateľské k pokožke materiálov, zaistenie bezpečnosti dospelých aj deti.Svetlé farby a ručné remeselné pridať dotyk kúzlo na dovolenku šperky.

Vianoce-zábavnom Dizajn: S 11pcs Vianočné série prívesky, vrátane snehuliak, pančuchy, a elk tvary, tieto kúzla sú ideálne pre vytváranie slávnostné náušnice, náramky, alebo keychains.Pridať radostné a slávnostný nádych vašej DIY šperky projektov.

Univerzálny DIY Dodávky: Tieto Vianoce šperky, prívesok, prívesky sú vhodné pre rôzne KUTILOV, remeselníkov, vrátane náušnice robiť, náramok crafting, a keychain navrhovanie.Nechajte svoju kreativitu tokov a vytvoriť jedinečné a prispôsobené príslušenstvo pre seba alebo ako darček pre priateľov a rodinu.

Jednoduché Použitie: Tieto prívesky môžete ľahko pripevniť na rôzne šperky zistenia alebo plavidlá, ktoré projektov.Sú ľahké a kompaktné, takže je vhodné pracovať.Svetlé farby a zložité detaily, aby vaše výtvory vyniknúť.

Dovolenka Festival Charms: Tieto Vianoce živice prívesok charms sú ideálne pre dovolenku-tematické šperky výrobu a remeselnú projektov.Sú ideálny materiál pre vytvorenie slávnostné príslušenstvo na Vianoce, prázdninový zhromaždenia, alebo iné špeciálne príležitosti.Nech ducha dovolenku žiariť cez vaše ručné výtvory.

Špecifikácia:

Materiál: Živica

Veľkosť produktu: 10-30 mm

Množstvo: 11pcs/set

Poznámky:

1. Vzhľadom na svetelné efekty a strelecké uhly, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

2. Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

11pcs * Prívesok

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Kovy Typ ŽIADNE
Môžete si to

Príbuzné produkty