Špz Skrutky, 2 Kusy špz Skrutky A Matice z Hliníkovej Zliatiny Červená Strieborný Pre Auto, Motocykel, nákladné Vozidlo SUV Nárazníka Licencie

€3.07 €6.13
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w1658

Kategória:

Tieto čierne anti-theft špz skrutky, ktoré zvyšujú tvrdosť a sú ideálne na dlhodobé používanie.Sú ľahko nahradiť staré poškodené skrutky a poskytujú väčšiu bezpečnosť pre vaše zadný kufor špz držiteľa.Užite si pokoj, poznať svoje špz je bezpečné, bez toho, aby neustále nahradiť skrutky.

Názov produktu: Motocykel špz skrutky

Produkt materiál: Hliníková zliatina

Produkt color: Red/ Silver/ Black

Použitie výrobku: Univerzálny 6 mm otvorom pre skrutku

Vlastnosti produktu: hlavné telo je vyrobené z hliníkovej zliatiny, ktorá má vysokú húževnatosť a nie je ľahko deformovať a prestávky.To je veľmi krásne, plné hmotnosť, ľahko ovládateľný a má cool vzhľad.

Balenie Zoznam:

Motocykel špz skrutky*2

Poznámka:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.Vďaka!

2. Vzhľadom na ručné meranie, meranie odchýlky o 1-3 cm je povolené.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Č Vyblednutiu: Náš motocykel špz skrutky sú vyrobené z jemného hliníkovej zliatiny, zabezpečuje väčšiu intenzitu a dlhodobé používanie bez vyblednutiu.Skúsenosti dlhodobé ochrany a s našimi odolné a robustné skrutky dodržiavať pevnosť, aby vydržali.

2.Viaceré Farebné Výbery: Pozdvihnúť váš motocykel je estetický s našimi kreatívne navrhnutý špz skrutky.Pridať pop čierna, červená, alebo striebro na váš tanier pre dynamický vzhľad.Tieto inovatívne skrutky sú určite zase hlavy na ceste.

3.Lepšiu Pevnosť: Pozdvihnúť vaše špz to ochrana s našimi motocykel špz skrutky.Naše anodická oxidácia hliníka technológia zvyšuje odolnosť proti opotrebeniu a tvrdosť, a zároveň ponúka jasné a živé farby.

4.Jedinečný Dizajn: Nahradí staré poškodené skrutky s týmito tvorivé skrutky, ktoré robia vaše auto atraktívne.Majú jedinečný dizajn, ktorý je odolný voči korózii.

5.Rozsiahle Použitie: Zvýšiť bezpečnosť vášho špz s našimi motocykel špz skrutky!Ponúka širokú škálu aplikácií, môžete ich použiť pre predný nárazník auta, zadný kufor, alebo truck špz držiteľa.Tieto vysoko kvalitné kovové skrutky sú postavené na posledný.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Položka Výška 2.2cm
Položka Druh Orechy & Skrutky
Názov Modelu Špz Skrutky Tag Skrutky
Položka Dĺžka 2.9cm
Druh Materiálu Hliníkové Zliatiny
Špeciálne Funkcie môžu byť použité pre rôzne vozidlá
Položka Šírka 2.9cm
Položka Hmotnosť 35g
Môžete si to

Príbuzné produkty