Elektrický Zásobník Vody Fľaša na Vodu Čerpadlo Nabíjania cez USB Automatický Dávkovač Vody Pitnej Pumpu 360 Stupňov Rotácie pre Cestovanie

€9.64 €40.13
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w16595

Kategória:

Multifunkčné Automatický Dávkovač Vody Kvantitatívne Auto Pitnej Pumpu s Táckou Barel Vody Automaty na Cestovné potreby na Kempovanie

Funkcia:

1. Potravinársky Materiál: Táto fľaša na vodu čerpadlo je vyrobené z potravinársky vysoko kvalitného materiálu.Potravinársky silikónové hadice, 304 nerezovej ocele, vysoká hustota ABS plast panel, netoxické, bez zápachu.

2. Nabíjanie pomocou pripojenia USB & Dlhé Behy: S vstavaná 1200mAh batériu, tento dávkovač vody môžu byť použité na týždňov po úplné nabitie batérie.Keď dostanete novú jednotku, ak čerpadlo nie je práca, prosím, poplatok čerpadla prvý; to isté platí, ak spomaľuje po použití.

3. Vysoká Kompatibilita & Prenosnosť: Vyrobené s jedinečným dizajnom, táto fľaša na vodu zásobník je vhodné pre 2-5GAL univerzálny fliaš vody s 2.1 (55mm) krku.Prosím potvrďte svoj bucket krku veľkosti ešte pred objednaním.Kompaktný dizajn a nízka hmotnosť uľahčujú inštaláciu a nosiť, takže je ideálny pre všetky mieste, ako je úrad, v prírode, hotely, pikniky alebo kempovanie činnosti.

4. Jednoduché Prepínanie & Kvantitatívne Odvod Vody: 304 nerezovej ocele vodovodné potrubia možno otáčať 360 stupňov uľahčiť vody v každom smere. 0.3/1.0 L inteligentné dva-rýchlosť kvantita vody, si môžete vybrať podľa vašich potrieb.

5. Nízka hlučnosť: zvuk vodné čerpadlo je nízka v decibeloch, a to môže byť tiež použitý v noci, a basy nebude rušiť rodiny práce.

Špecifikácia:

Farby: Biela, Čierna

Materiál: ABS+nerez+elektronických komponentov

Zoznam produktov: 1 x elektrické vodné čerpadlo + 1 x nerezová oceľ zásuvky potrubia + 1 x čerpacie hadice + 1 x USB kábel

Veľkosť produktu: O 135x188x284mm/5.31x7.4x11.18-palcové

Nabíjanie metóda: kábel USB nabíjanie

Menovitý výkon: 4W

Kapacita batérie: 1200mAh

Čas nabíjania: Cca 3h

Životnosť batérie: Cca 1 mesiac

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1 x Elektrické vodné čerpadlo

1 x Nerezová oceľ zásuvky rúry

1 x Čerpacie hadice

1 x USB kábel

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Názov Značky Shunmaii
Číslo Modelu Elektrický Zásobník Vody
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty