X5QE 10 Ks Duté Päť-Špicaté Hviezdy Perličiek Priateľstvo Náhrdelník Robiť Akrylové Korálky Lištovanie Príslušenstvo Šperky pre Ženy

€1.12 €1.97
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w167587

Funkcie:

OOTDTY

Duté päť špicaté hviezdy kúzlo je vyrobený z akrylových a hrnú materiálov, predstavovať unikátny a pútavý dizajn, ktorý bude iste priťahovať pozornosť.Ideálne pre tých, ktorí milujú DIY projekty a užite si spokojnosti ručné remeslá.

Každý duté päť špicaté hviezdy kúzlo je starostlivo zabezpečiť vysokú kvalitu a pozornosť k detailu.Duté dizajn dodáva vynikajúci dotyk, čo je krásne príslušenstvo.

Táto päť špicaté hviezdy kúzlo apeluje na mláďat ľudí, najmä žien, ktorí majú záujem na DIY projekty a snažiť sa o jedinečný a položky.

Použite tento päť špicaté hviezdy charm zdobiť váš telefón, peňaženku, alebo batoh.To dodáva dotyk módy a zábavy na každej položke sa zasekne na, takže je univerzálny doplnok pre každodenné použitie.

Ukázať svoju kreativitu a prezentovať svoju individualitu s touto päť špicaté hviezdy čaro.Či ste zavesiť ho na váš telefón, peňaženku, alebo batoh, to bude určite urobiť vyhlásenie, a odrážajú váš jedinečný

Špecifikácie:

Farba:15 Farieb

Materiál: Akryl,Hrnú

Kategória:Ako Na Obrázku

Množstvo:10pcs

Balenie Obsahuje:

10x Perličiek

Poznámka:

Prosím, dovoľte malú chybu na veľkosť vzhľadom na ručné meranie.

Farby sa môžu objaviť mierne rozdiely v dôsledku rôznych obrazoviek.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Názov Značky JAVRICK
CN Zhejiang
Číslo Modelu X5QE11JJ108231
Materiál Akryl, Hrnú
Pôvod Kontinentálna Čína
Vlastnosti Produktu duté päť-špicaté hviezdy perličiek
Položka Hmotnosť 18g
Množstvo 10Pcs
Položka Druh Šperky Zistenia
Šperky Zistenia Typ Prívesok Base
Môžete si to

Príbuzné produkty