Kreatívne Osobný Darček Keychain Karikatúra Roztomilý Mačiatko, Ryby, Oblečenie Pre Bábiku Aktovka Prívesok Taška Dekorácie, Doplnky

€1.97 €2.86
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w168428

Materiál: Živica,Plyšové

Balenie: 1pc

Približne 6 * 5 * 3 CM/5 * 4 * 2CM

Je vyrobené z najvyššej kvality plyšový materiál, aby sa zabezpečilo, že to môže ešte udržať mäkké a príjemné na dotyk po dlhodobom užívaní, tak, že vaše deti alebo priateľov, môžete vychutnať svoje pohodlné textúry.

Dizajn roztomilé mačky a Malé Ryby, starostlivo navrhnuté pre profesionálnych dizajnérov, vám prinesie neporovnateľne radosť a spokojnosť.To je vynikajúcou voľbou pre oba dary a osobné použitie.

To môže byť zavesený na kľúčenky, tašky, mobilné telefóny alebo iné osobné veci.Okrem dekorácie, to môže byť tiež použitý ako znamenie na identifikáciu položky.

Pre tých, ktorí radi roztomilé rekvizity, Xiao Mao Xiaoyu bábika prívesok je ekonomický a praktický darček.Či už je to narodeniny, festivalu alebo iné výročie, je vhodné posielať to plné lásky.

Poznámka:

Vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby chyba 1-3 mm.Uistite sa prosím, že ste to nevadí, než predkladanie ponúk.

Vzhľadom na rozdiely medzi rôznymi monitory, obrázky nemusia odrážať skutočný farba položky.Pozrite si skutočný obraz prijaté.Ďakujem vám veľmi pekne.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Názov Značky SayMakerLace
Kovy Typ ŽIADNE
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty