1 KS Vonkajšie Závesné Dekoratívne Kovové Špirály Veterné Zvonkohry 3D Špirála Veterné Zvonkohry Striebornej Nerezovej Ocele

€8.55 €10.96
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w17604

Kategória:

Kovové zvonkohry série prijíma 3D dizajn.Fúkať vietor na dvor alebo na dvore, a vietor swirls, vytvára krásne 3D turbíny účinok.

Naše zvonkohry vytvoriť vzory a odraz svetla na svetlo alebo silné vetry.Majú zrkadlový povrch, ktorý odráža farbu všetko okolo nich.Vietor vyzerá nekonečnej špirály, krúži v smere vetra.

Špirála okne môžete zobraziť krásne 3D vzory, ktoré otočiť s vetrom, dodáva unikátny dizajn do akéhokoľvek priestoru.Ľahko zavesiť na drevo, stenové, balkón.Prichádzajú byt v obale na zabezpečenie žiadne prepravné škody.Nájsť miesto pre zavesenie veterné zvonkohry, alebo vytvoriť krásny veterné zvonkohry s klince, skrutky, alebo umenie vešiak.

Zavesiť ho na strom, dvor alebo na balkón, pridať dekoratívne kúsok do vášho domova a stať sa hovorí bod, nechajte sa hypnotized jej krásu.Tento spinning veterné zvonkohry je ideálny doplnok do každej záhrade alebo v domácnosti.Ideálny pre zavesenie na terasy, balkóny, dvorov, strany, terasy, meditácii, terasy, spálne, alebo windows.

Kovové veterný mlyn gyroskop, vyrobené z nehrdzavejúcej ocele je odolný.Jasné, potiahnuté, aby sa zabránilo korózii, je možné ho použiť aj v interiéri a exteriéri.Rotujúce srdce dáva dojem, že je to bije.

Farba:strieborná

Materiál:Nehrdzavejúca oceľ

Veľkosť:30 x 13 cm

Obsah Balenia:

1 x Kovové zvonkohry

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Materiál Kov
Môžete si to

Príbuzné produkty