Výkon Kolesá Adaptér Pre Ryobi Batérie 18V Kolesá Batérie na prestavbu S vypínačom, Poistky&Drôtené Svorky, 12AWG Drôt

€12.17 €16.23
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w1763

Dokonale kompatibilné s pre Ryobi Batérie 18V, práca s pre P102, P103, P104, P105, P107, P108, P109, PBP002, PBP003, PBP004, PBP005, PBP006, P189, P190, P191, P192, P193, P194, P195, P197, BPL-1820G, BPL-1815, BPL-18152, atď.Naše batérie adaptér konektor je dobre vyrobená, pohodlný fit batérie, môžete nainštalovať a zámok batérie ľahko.

Lepšie zabezpečenie, sme upgrade líniu ochrany prístroj na batérie, adaptér.Pridaný prepínač zabezpečuje môžete zapnúť&vypnutie batérie ľahko, vybavená 30Amp poistka chrániť batérie zariadenia premôcť škody, nájdite držiak poistky, gumovej sa hodí na pevne na ochranu kotúča poistka vnútri.Vysoko kvalitné silikónové medený drôt zlepšuje vodivosť a bezpečnosť, teplo-odolnosť 12 AWG vodič je vhodný pre vysokovýkonné aplikácie.

Široko používaný, výkon kolesá batérie adaptér má 12 prierez drôtu nainštalovaný, Maximálny dovolený prúd 20A, poskytuje dostatok energie, upgrade vašej náradie, jazda na hračky, pracovné osvetlenie, alebo robotiky DIY.

Dôležité Tipy: Tento konvertor nie je nabíjačky, to len výstupom je napätie a výkon priamo z batérie.Červený vodič je pripojený na pozitívne terminál, čierny vodič je pripojený na negatívne terminálu.Keď používate, uistite sa, že pozitívne a negatívne vodiče zariadenia zodpovedajú pozitívne a negatívne vodiče adaptér.Ak sa nepoužíva dlhšiu dobu, nezabudnite odstrániť batériu forme adaptéra.

Poznámka: batéria nie je súčasťou

Vezmite prosím na vedomie: fyzické mierne farebný rozdiel alebo rozdiel, nemá vplyv na použite, prosím, to nevadí, ďakujem!

Materiál: plast

farba: zelená

Obsah Balenia:

1 x Power Kolesá Adaptér Set

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Čas nalodenia: Všetky výrobok môžeme doprava sa v 3~8 deň v týždni, na väčšinou sme podľa objednávky zákazníka čas na balenie a preprava, musíme starostlivo skontrolujte kvalitu tovaru, predtým, než Loď, Tak si nejaký čas, aby sa s nimi manipulovalo.O sledovacie číslo update: Ak váš sledovacie číslo je žiadne logistické informácie, ako tisíce balíky zaslané do iných krajín, logistických spoločností nemal aktualizácia logistické informácie, prosím, kontaktujte nás prvýkrát, Prosím, láskavo nie sú priamo otvoriť sporu.Sme prvý čas pre vás riešenie!Alebo môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť)

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Názov Značky FGHGF
Môžete si to

Príbuzné produkty