Teplé Ponožky, Topánky Anti-Slip Vnútorné Podlahy Papuče Zime Teplé Ponožky, Topánky Mäkkej Gumy Jediným Vychádzkové Topánky Cartoon Pošmyknúť Na Tenisky

€5.31 €8.17
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w176877

Kategória:

Vychutnajte si vysokú flexibilitu a pohodlie s našimi Chôdza Ponožky, Topánky.Anti-slip dizajn zaručuje vašu bezpečnosť na každom povrchu, zatiaľ čo ruky a stroj washability uľahčuje udržať topánky, čisté.Vhodné pre všetky ročné obdobia, vnútorné/vonkajšie použitie, dať im prekvapenie s týmto všestranná obuv.

Špecifikácia:

Platné pohlavie: neutral

Vrchný materiál: bavlna

Kožené vlastnosti: cowhide

vhodné pre rodiny sezóna: zimné

Funkcia: priedušná, anti-slip, teplé

Balenie Zoznam:

Ponožky, Topánky pre Deti*1 pár

Poznámka:

Vzhľadom na svetelné efekty a filmovanie uhlov, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Odolný Materiál: Pozdvihnúť vaše deti topánky hra s našimi top-notch ponožky, topánky.Hrajú non-sklzu, opotrebovaniu podrážky vyrobená z prírodného kaučuku a priedušná, ľahké ponožky vyrobené s bavlny, nylonu a spandex.

2.Non-Slip Jediným: Majte deti pohodlné a bezpečné s našimi Ponožky, Topánky pre Deti.Non-slip jediným vyhýba posuvné zatiaľ čo anti-slip dizajn zaisťuje bezpečné prechádzku, alebo skákať.Vyrobené z mäkkého materiálu, šetrné k pokožke a ľahko umývateľné pre každodenné použitie.

3.Ľahko sa Čistí: Štít vaše dieťa je prsty pred poškodením s našimi ponožky, topánky " gumy prst čiapky.Možno ich jednoducho čistiť a udržiavať v ruke alebo v práčke.Dať vaše dieťa bezpečné a najlepších skúseností, zatiaľ čo oni hrajú s našimi okrem anti-kolízie kaplnka.

4.Široko Použitie: aby sa deti pohodlné a štýlové s našimi Ponožky, Topánky pre Deti.Ideálne vhodné na prechádzky, hranie, a plazov vo vnútri alebo mimo.Roztomilý kreslený dizajn dodáva okamžité odvolanie.Užite si celoročné použitie s široké možnosti.

5.Dokonalý Darček: Hľadáte skvelý darček pre deti na narodeniny, Vianoce, alebo v mrazivé počasie?Naše Ponožky, Topánky pre Deti, ktoré poskytujú bezkonkurenčný komfort s mäkké, plyšové odpruženie.Majte svoje nohy teplé a útulné s týmto priedušná a prekvapenie darček.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Sezóna Leto
Pôvod Kontinentálna Čína
Vrchný Materiál JUTA
Materiál Podrážka BAVLNA
Pohlavie Dieťa Boys
Môžete si to

Príbuzné produkty