Tabule Známky So Stojanom 30pcs Mini Tabule S Stojan Stojan Hladké Drevo Tabuli Dekoratívne Memo Dosky Pre Jedálne

€6.49 €10.00
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w17835

Kategória:

Zvýšenie vašej správa s ľahkosťou pomocou nášho Mini Tabule Prihlásiť.Vyrobené z dreva, tieto školské tabule sú ideálne pre jedálne a reštaurácie pre ponuky a zľavy.Opakovane a ideálne pre malých správy, písanie hladko.

Špecifikácie:

Veľkosť produktu; o 3*4 cm

Materiál: Drevo

Váha: cca 360 g

Balenie Zoznam:

30pcs*Drevo mini tabuľa

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Univerzálny Dizajn: Naše dreva mini školské tabule majú jedinečný dizajn pre označovanie položiek a vytváranie botanická zobrazuje.Použiť ich pridať dotyk rustikálne kúzlo na každú príležitosť.Tieto etikety sú ideálne pre vedenie vaše hostia informovali, a aby vaše podujatie nezabudnuteľné.

2.Univerzálne Dekorácie: Pozdvihnúť vaše špeciálne udalosti s našimi dreva mini školské tabule.Ideálny pre svadby, maloobchodných predajniach, a strany, ktoré ponúkajú viac možností na vytvorenie podmanivý známky.Garantované zanechať trvalé zobrazenia na vašich hostí.

3.Bez námahy opätovnú využiteľnosť: Udržujte svoje miesto upratané s našimi dreva mini tabuli.Je to jednoduchá údržba a opakované použitie: jednoducho zotrie všetky písanie alebo kreslenie s rýchle navlhčenú handričku.Žiadne ďalšie starosti o škvrny alebo škvrny, takže je ideálny pre rušné prostredie.

4.Bez námahy Praktické: Tieto dreva mini školské tabule majú odnímateľný stojí a dostatok priestoru pre písanie správ, štítky, alebo pripomienky.Každý malý kriedou rada opatrenia, približne 3*4 palcov a perfektne sa hodí na každý stôl alebo poličku.

5.Jednoduché Použitie: drevo mini tabuli, prihláste sa zabezpečuje hladké a jemné písanie s minimálnym úsilím.Vyrobené z najvyššej kvality dreva, hladký povrch zabraňuje prachu akumulácie a chráni ruky pred poškriabaním.Užite si bez námahy a príjemné písanie skúsenosti.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Materiál Drevo;Drevené
Číslo Modelu Mini Tabule Prihlásiť
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty