Prenosné Skladacie Strane Videl, Outdoor Camping Vrecku Píly, Záhradné Ovocie Prerezávanie Nástroje Drevoobrábacích Dreva Pílový

€3.19 €8.38
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w1824

Kategória:

Prenosné Skladacie Strane Videl, Outdoor Camping Vrecku Píly, Záhradné Ovocie Prerezávanie Nástroje Drevoobrábacích Dreva pílový Náš skladací videl bushcraft funkcie bezpečnostný zámok, na ktorý zabezpečuje bezpečné rezanie počas používania.Jeho ergonomicky navrhnutá rukoväť poskytuje pohodlné uchopenie, zatiaľ čo efektívne zlepšenie rezanie účinnosť dreva.Jej kompaktnej veľkosti je ideálny pre DIY projekty, najmä na strihanie ovocných stromov.Upgrade vašej rezanie skúsenosti s našimi spoľahlivé a ľahko-to-použitie bushcraft videl.

Špecifikácia:

Veľkosť: 38 cm

Materiál: oceľ

Váha: cca 270 g

Zoznam Produktov:

ručné píly x1

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2. Prosím ťa, odpusť mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Bezpečnosť Dizajn: Tento list videl má otvárací bezpečnostný zámok, ktorý môže zabrániť zranenia pri bezpečnostný zámok je vypnuté.To má tiež skladacie čepeľ, ktoré môžu byť pevne stanovená keď čepeľ je rozloženom stave.

2.Efektívne Prerezávanie: Tento list píla je ideálna na prerezávanie malé a stredné vetvy s jeho špeciálne tepelne ošetrené výstroj tipy a vysokú tvrdosť materiálu oceľ.Má vynikajúcu odolnosť a môže efektívne zlepšiť rezanie účinnosť dreva.

3.Pohodlné Rezanie Skúsenosti: Skúsenosti zvýšenú presnosť v každom rez s našimi Ručné Píly je Ergonomicky Based Design.Non-slip rukoväť vyrobená z elastických živíc zodpovedá tvar ruky, poskytuje maximálny komfort a znižuje únavu.

4.DIY Spoločník: Tento list videl váži len 270 gramov a meranie 39 cm dĺžka je malý zázrak.Je to jednoduché prenášanie, práca s, a ideálna veľkosť pre DIY žena užívateľov, ktorí chcú prenosný spoločník pre rôzne projekty.

5.Multi-Funkčný: schopnosť rezať drevo, piliere, oplotenie, a dokonca aj šperky, tento list videl, je potrebné mať pre DIY projekty, camping výlety, a záhradníctvo.Získajte rýchle, spoľahlivé a presné rezy v každom čase, bez ohľadu na to, úlohy na dosah ruky.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Názov Značky VAHIGCY
feature5 drevo pílový
feature1 DREVO NÁSTROJ
Feature6 prenosné píly
Feature7 skladacie ručné píly
feature4 ručné píly na drevo
Feature8 skladanie dreva videl
feature3 rezanie dreva
feature2 Skladacie Videl
DIY Dodávky camping
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty