Tmavo Fialové Telo Vlna Parochňu Fialky Farba 13x6 Čipky Čelnej Ľudské Vlasy, Parochne Bielené Uzol Glueless Pre Trhal 5x5 Nosiť Parochňu Ísť Parochňu

€96.82 €172.88
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w185393

Tmavo Fialové Telo Vlna Parochňu Fialky Farba 13x6 Čipky Dopredu Ľudské Vlasy, Parochne pre Ženy Glueless 5x5 Nosiť Parochňu Ísť 13x4 Čipky Čelnej Parochňu

Prečo Potrebujete Taveniny Kože Krištáľ Neviditeľné Glueless Nosenie ísť Parochňu?

[1]SKINLIKE Švajčiarskej Čipky: Inovované transparentnej čipky, Super Taví!Vhodné pre rôzne typy pleti.neviditeľný,tenký a mäkký.

[2]Bye Bye Uzlov,Nie je Potrebné Bielené Uzlov,Nosenie & Go Parochňu, ľahké Nosenie

[3]Zručnosti Inštaláciu, Začiatočník Prostrediu

[4]100% Glueless, Žiadne Lepidlo, Č Gél,Č Sprej

[5]Dome Spp, Vymeniteľné Nastaviteľné.Elastický Remienok, 100% Bezpečné

[6]No Hrebene Alebo Klipy, Viac Comforable Na Nosenie

[7]Vlasov kvality:Bez spleti, žiadne prelievanie, môžu byť farbené, permed, pokrčené, narovnané, odolné a hodvábna.

[8]Spp Veľkosť: Stredná veľkosť predvolené(médium je 22-22.5 palca), malé a veľké veľkosti, prosím, kontaktujte ma vopred.

Najrealistickejšie vlasová hľadá

Najrealistickejšie vlasová hľadá

Krásne textúrou hrany, ktoré napodobňujú skutočné ľudské korienky vlasov, ponúka najviac realisticky.

Jednoduchá inštalácia

Skutočné Crystal Neviditeľné Taveniny Pokožky Čipky,Vetrané vlasová určená k roztaveniu s čipka dokonale.Nie sú agresívne dieťa vlasy potrebné zakryť čipky diery.Začiatočník priateľské a bez námahy.

Glueless

SKINLIKE Švajčiarskej Čipky: Inovované transparentnej čipky, Super Taví!Vhodné pre rôzne typy pleti.neviditeľný,tenký a mäkký.Ideálny čipky, ktorá vám dáva možnosť nosiť parochňu gluelessly, ale stále hľadáme úplne prirodzené.

Slová pred Objednávky

1.Pre farba vlasov: farby na Vlasy sú čisté ľudské zafarbené, to je bežné, že má farbu rozdiel, pretože ľudské chyby, budeme sa snažiť v našich silách, aby sa farby ako na obrázku.Prosím poznamenať, ak nie je možné prijať to, neumiestňujte objednávky.Kontaktovať nás môžete získať obrázky pred objednaním.

2.Pre účes: Máme profesionálny stylista bude skúste to najlepšie, aby kučery a vlny rovnakým spôsobom.Ale kučery a vlny sú ručne vyrobené, je prijateľné, je tam malý rozdiel, prosím pochopiť.

3.Ak objednávku čo znamená, že môžete prijať toto vyhlásenie, ak nie, prosím, nie miesto, aby, vďaka!

Doprava Oznámenie

1.Pre pravidelné objednávky, zasielame ich do 24 hodín, prosím poznamenať, že adresu nie je možné zmeniť po objednávka.Uistite sa, že ste zvoliť správnu adresu pred uskutočnením platby.

2. P. O. Box adresa nie sú akceptované spoločnosťou FedEx/ DHL, vyberte fyzickú adresu predtým, než môžete umiestniť objednávky.

3.Nepovolia FedEx/DHL opustiť balík na vaše dvere bez podpisu, aby sa zabránilo package straty.

4.Ak ste nedostali balík, ale ukazuje doručené, kontaktujte nás prosím ihneď alebo zavolajte vášho miestneho FedEx/DHL nájsť váš balík.Nebojte sa, my vám pomôžeme nájsť balík, nenechá budete mať stratu.

5. Je bežné, že situácia, že niektoré krajiny účtovať DPH & DAŇ za international import zásielok.Prosím poznamenať, že dane sú účtované podľa vášho colné alebo vláda nie je nás ani Ali Express.To je kupujúci " povinnosťou platiť dane, prosím pochopiť.Môžete sa dozvedieť viac o vašej colnej politiky a obráťte sa na nás, či dokážeme pomôcť.Prosím, uistite sa, že môžete prijať povinnosti, ak existuje.

O Spp Veľkosť

Parochňa je priemerná veľkosť ako predvolené, ak máte špeciálnu požiadavku o parochňu, prosím kontaktujte nás, alebo napísať poznámku pri zadaní objednávky.

Po Prijatí Vlasy

To je veľmi ocenili, ak ste kurz nás všetkých 5-hviezdičkový pozitívnu recenziu s obrázkami v Ali Express spätnú Väzbu časť.Váš dobrý prehľad je veľkým povzbudením pre nás.Ak nie ste spokojní, prosím, NIE spor, alebo napísať negatívnu spätnú väzbu.KONTAKTUJTE NÁS a dajte nám šancu vyriešiť problém pre vás, budeme sa snažiť v našich silách, aby čokoľvek, čo sa dá, aby sme vám pomohli a aby ste spokojný s našimi službami.

Návrat Politiky

Ponúkame na 15 dní zadarmo vrátiť po balík doručený.Ak nie ste spokojní s položku a chcel vrátiť.Prosím kontaktujte nás a získajte návrat detaily.

Uistite sa, že položky sú v dobrých podmienkach.Žiadne čipky rez, č umývanie, nie proces.Nie je proces, vlasy v opačnom prípade to bude mať vplyv na druhej predaj.

Prosím poznamenať, že návrat poštovné je na kupujúceho poplatok.Nemáme návratku.Kontaktujte nás, ak máte akékoľvek otázky.Budeme sa snažiť v našich silách, aby si bola šťastná.

Q1: Môžu byť narovnané, pokrčené?

A:Spracovanie vlasov, ako je to vaše vlastné vlasy.Použiť ploché železo/straightener, ale rovnako ako vaše vlastné vlasy, nikdy nepoužívajte horúce nástroje príliš často.

2. otázka: môžem farbivá či bielidlá vlasy?

A:yes.The vlasy môžu byť farebné.Ako všeobecné pravidlo platí, že je jednoduchšie stmavenie vlasov, než svetlejšie vlasy.Dôrazne odporúčame, že vaše kaderníctvo, farbenie rozšírenia, farbenie sami, vždy predstavuje vysoké riziko nie je coming out tieni chcete.Ak sa nemôžete dostať do salónu, použite kvalitné farbenie vlasov, a test na malej vzorke prvý prosím.

Q3: môžem umyť vlasy?

Odpoveď:môžete vyprať, ako by ste si svoj vlastný.Šampón a kondicionér.Pretože vlasy nie je pripojený k vašej hlave,nie je získanie oleje by to malo byť.Odporúčame tiež, cez starostlivosť o vlasy im každých pár týždňov.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
neviditeľný Neviditeľné Taveniny Pokožky Čipky
1 100% Reálne čipky Parochne
Spp Veľkosť Priemerná veľkosť
4 perruques cheveux humains
8 Môže byť Zafarbená
Položiek v jednom Balení 1 Kus Len
12 Tmavo Fialová
Čipky Štýl 4 13x4 predné čipky parochne
Čipky Štýl 2 6x6 Čipky Uzavretie Parochňu
9 Začiatočník Prostrediu
Ľudské Vlasy Typ Brazílsky Vlasy
7 Rozpustiť všetky Kože
3 Ľahké Nosenie
Čipky Štýl 1 5x5 Čipky Uzavretie Parochňu
Názov Značky UQUEEN
Môže Byť Permed Áno
Vyrobené Metóda Polovicu Stroj Vyrobený & Pol Ručne Viazané
10 Bielené Uzlov
Materiál Triedy Remy Vlasy
Parochne Dĺžka dlhé
Čipky Parochne Typ 13X6 čipky parochne, 13x4 čipky parochne, 4x4 Čipky Parochne, Čipky Dopredu Parochne, HD Čipky Parochne, Hlboká Časť
Čipky Štýl 3 7x7 Čipky Uzavretie Parochňu
Materiál Ľudské Vlasy
Textúra Telo Vlna
Čipky Štýl 5 13X6 Čipky čelnej parochňu
Základný Materiál Švajčiarskej Čipky
Pôvod Kontinentálna Čína
6 ľudské vlasy, parochne
Farba Čipky Transparentné
5 malé uzly
Položka Druh Parochňa
Vhodné Umiera Farby #27
2 100% Glueless Parochňu
11 Preplucked Korienky Vlasov
Môžete si to

Príbuzné produkty