Fotoaparát Wall Mount Stojan Diely Príslušenstvo Vhodné Pre Blikať Outdoor/Indoor/Outdoor 4 Gen Konzolu 360-Stupňový Nastaviteľný Držiak Kamery

€11.58 €15.04
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w18689

Kategória:

Produkt predajné miesta: Jednoduchá inštalácia, 360-stupňové nastaviteľné, vodotesný proti dažďu, snehu, slnka, atď., blokuje výhľad na objektív, vhodný pre mnoho Blikať kamery

tento fotoaparát prípade je robustný a dostatočne odolné na ochranu všetkých druhov prípadné škody, ako lejaky, blizzards, a vlny horúčav.

360 stupňové otáčanie: 360-stupňový otočný a 90-stupeň naklonenie, čo umožňuje kdekoľvek s akéhokoľvek uhla, ktorý chcete, aby váš fotoaparát na bod.Voľné plastovú maticu, aby sa kovové spoločné nastaviteľné; utiahnite maticu po máte pevný uhol.

Chytiť deň, Osvetlenie noci: Žiadne vplyvy na farebné nočné videnie a obojsmerné audio, pomáha vám sledovať svoj domov je deň alebo noc.Vidieť, počuť a hovoriť s návštevníkom kdekoľvek, je to ako byť doma aj keď nie ste.

Farba:čierna

Materiál:Silikón + kov

Obsah Balenia:

1 x Kamera Wall Mount

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Názov Značky FGHGF
Druh Jeden Rukoväti
Komunikácia NFC
APLIKÁCIE Podporované Jazyky Angličtina
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty