Biela 7-Vrstva Stôl Ploche Papiera Triedič Držiteľ Drevené Organizátori Súbor Stojan, Polica Pre Office Desktop Úložný Box

€39.16 €68.70
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w193727

Kategória:

Biela 7-Vrstva Stôl Ploche Papiera Triedič Držiteľ Drevené Organizátori Súbor Stojan, Polica Pre Office Desktop Úložný Box

Popis

Chcete váš stôl byť čisté a upratané?Tak si to vyskúšajte naše sedem-vrstva súbor organizátor!To je malý, ale je možné ju poskytnúť vám dostatok úložného priestoru a ušetriť miesto v najväčšej miere.A jeho humanized duté dizajn vetranie a oblasť depresie dizajn môže tiež uľahčiť vaše používanie!

Kľúčové Vlastnosti

Písací stôl Papiera Manager: má sedem-úroveň oblasť dizajn, ktorý umožňuje triediť a ukladať rôzne dokumenty.A to, že vám umožňuje rýchlo vybrať doklady budete potrebovať, ušetrí vám čas.

Úsporné: S malými rozmermi, z 9.84*13.38 v tomto súbore organizátor je malé a nebude trvať až príliš veľa priestoru.A to robí dobre využiť vertikálny priestor, ktorý šetrí viac priestoru pre vás.

Veľký Úložný Priestor: To vám poskytuje 7 vrstiev úložného priestoru.Jej vrchná vrstva môže byť tiež použitý na uloženie niektoré grafické efekty.Tak dlho, ako máte, môžete získať čisté a upratané plochu!

Pevná Konštrukcia: súbor organizátor je zosilnená mortise a tenon spoje a skrutky, takže to nebude triasť, alebo zbaliť ľahko.To umožňuje uložiť viac súborov.

User-friendly: bočné panely súboru organizátor sú duté, ktorá nielen uľahčuje pre vás ak chcete presunúť súbor organizátor, ale aj sa dobre vetrané a ľahko sa čistí.Na zapustené dizajn oblasť je pre vás jednoduchšie odstrániť súbory.A to je hladko zakrivené, ktoré vás chráni pred poškriabaním pri prístupe k súborom.

Jednoduchá Inštalácia: stačí iba pripojiť rôzne dosky v balíku spolu získať jednoduchý a štýlový súbor organizátor.A prijíma plug-in režim inštalácie, ktoré je výhodnejšie pre vás na inštaláciu.Okrem toho, že je kompletný s príslušenstvom, takže nemusíte kupovať ďalšie nástroje.

Dobrý Materiál: Tento súbor organizátor je vyrobený z PVC, šetrný k životnému prostrediu materiálu.Tento materiál má vlastnosti odolnosť voči vode, plesniam odolnosť a odolnosť proti korózii, takže môžete použiť to na dlhú dobu.

Hrubé Oddiel: Jej oblasť je až 0.197 v hrubé.V porovnaní s inými súbor organizátori, je to ťažšie rozbiť.Môžete si tak byť istí na uloženie dokumentov na to.

Zákaznícky Servis: naším cieľom je poskytovať kvalitné produkty a služby.Ak máte akékoľvek problémy, prosím, neváhajte nás kontaktovať.Budeme odpovedať a riešiť problém pre vás, akonáhle je to možné.

Podrobnosti

Top Vydutie: Akonáhle budete mať vybavené jeden zadný panel a dve bočné panely, vyvýšených častiach zabrániť drobné predmety umiestnené na hornej od pádu.

Duté Bočné Panely: Tento dizajn robí to pre vás ľahké sa pohybovať a čisté súbor organizátor.A to môže tiež zohrávať úlohu v vetranie na ochranu vašich súborov.

Zapustené Oddiel: Tento dizajn je pohodlný pre vás dokumenty, zatiaľ čo hladké arc povrchu neublíži vám, čo je praktické a bezpečné.

Aplikácia

Tento súbor organizátor je veľmi vhodný pre ukladanie listov, A4, dokumenty, zložky, atď.v kanceláriách a štúdií.

Špecifikácia

Názov: Horizontálne Sedem Vrstva Súbor Organizátor

Montáž Typ: Desktop

Štýl: Jednoduchá

Materiál: PVC

Farba: Biela

Počet Vrstiev: 7

Veľkosť produktu: 34*25*39 cm/ 13.38*9.84*15.35 v

Vrstva Rozteč: 5.5 cm/2.16 v

Oblasť Hrúbka: 0,5 cm/0.197 v

Veľkosť balenia: 42*32*6typ/16.54*12.6*2.36 v

Čistá Hmotnosť: 1.6 kg/3.53 lbs

Brutto Hmotnosť: 1.7 kg/3.75 lbs

Package Zahrnuté

1* Chrbtová Doska

2* Bočné Panely

7* Priečky

Všetky Príslušenstva pre Montáž

Poznámky

Prosím, nechajte mierne farebné rozdiely spôsobené streľbe svetla a 1-3 cm chyba kvôli ručné meranie, a uistite sa, že nemáte myseľ pred objednaním.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Vrstva medzery 5.5 cm/2.16 v
Špecifické Použitie časopis rack
Oblasť hrúbka 0,5 cm/0.197 v
Pôvod Kontinentálna Čína
Materiál PVC
Všeobecné Použitie Obchodný Nábytok
Druh Kancelársky Nábytok
Zložené No
Môžete si to

Príbuzné produkty