Zváranie Prilba Sweatband Kapota Vložky Chladenie Uterák Absorpciu Potu Uteráky Antiperspirant Pás Air Vankúš, Prikrývku Pad

€3.18 €4.54
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w1943

Kategória:

Funkcie:

OOTDTY

Teplo-absorbujúce a chladenie: prilba potu-absorpciu uterák je vyrobený zo špeciálne PVA-studenej-citlivé tkaniny, ktorá má silné absorpcie vody a vody zamykanie vlastnosti.Po namočení vo vode, vlhkosti, budú zamknuté v pot-absorpciu uterák.Potom ju nosiť na prilbu, tak-že to môže absorbovať horúci vzduch na čele a v pohode telesnú teplotu.

Mäkký materiál: športový pás prilba je mäkké a pohodlné na touchs, opakovane, umývateľný, a má silné absorpciu potu schopnosť, tak, že môžete držať hlavu čisté a pohodlné pri práci.

Zlepšenie efektivity práce: Tento potu odolný pás fit úzko s klobúk, ktoré môžu zvýšiť pohodlie prilby.Je vhodný pre väčšinu priemyselných prilby.To udržuje hlavu v suchu, potu, zabraňuje odkvapkávaniu-do očí, robí si uvoľnene na práce a zlepšenie efektivity práce.

Jedinečný dizajn: s slučky a háčik, pot-pás fit úzko s prilbou, ktorá vám umožní ľahko a rýchlo odstrániť pot-pás, zatiaľ čo pevne stanovenie to na mieste.

Tieto potu-absorpciu pásu sú vhodné pre väčšinu priemyselných prilby a sú dobrým partnerom pre priemyselné prilby.To je veľmi praktické a priniesť pohodlné používanie skúsenosti.

Špecifikácie:

Materiál: PVA-Studená Textílie

Farba: Modrá

Veľkosť: Cca.32x8.5 cm/12.60x3.35 palec

Balenie Obsahuje:

1x Uterák Chladenie

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-2cm chyby spôsobené ručné meranie, uistite sa, že vám to nevadí, než ste objednávku.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Materiál PU
Môžete si to

Príbuzné produkty