Pre Mitsubishi Outlander 2006-2011 Peugeot 4007 Citroen C-Crosser, Autorádio, Android Multimediálny Prehrávač Carplay Auto Dotykový Displej

€101.79 €203.58
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w1946

Kategória:

Pre Mitsubishi Outlander 2006-2011 Peugeot 4007 Citroen C-Crosser

Ako si vybrať/B:

Ak váš model auta, nie je potrebné podporiť Rockford zosilňovač, prosím, zvoľte A.

Ak váš model vozidla musí podporovať Rockford zosilňovač, prosím, zvoľte B.

>>>PREPRAVNÉ

1. Zásielka bude usporiadané do 2 pracovných dní po platbe je prázdny, tak dlho, ako kupujúceho, údaje a dodaciu adresu je potvrdené.

2. Zvyčajne sme loď, DHL, FedEx EMS alebo.Môžete si vybrať tie hospodársky spôsob, medzi nimi aj pre vás.

3. Vzdialenej oblasti poplatok vylúčené, na adresy uvedené v odľahlých oblastiach, na DHL/UPS (webové stránky, bude účtovaný extra USA$40-50.

>>>IMPORT DANE

Nie sme zodpovednosť za žiadne dovozné dane, vlastné poplatok alebo colné odkladu.lf pozemok je vrátiť sa späť na nás, vzhľadom na kupujúceho odmietnutie platiť vyššie poplatky, nemali by sme sa pokúsiť odoslať zásielku do doby, kým kupujúci splniť tieto poplatky a zaplatiť všetky návrat a opätovné náklady.Nemôže kupujúci zrušiť objednávku alebo žiadosť o vrátenie dane na základe vyššie uvedeného dôvodu.

>>>RETURNAND ZÁRUKA

1.Všetky položky sú úplne nové priamo z továrne.v prípade, že dostanete chybnej položky, prosím, kontaktujte nás do 3 dní po prihlásení prijatí.Vrátime, alebo ho nahradiť.

2.Návrat do 2 rokov od dátumu zakúpenia môžu byť opravené.

3.lt je na zodpovednosti zákazníka zaplatiť za návrat poštovné a loď položku späť k nám.Sme wil poslať ho späť na naše náklady všetky vracia musí byť potvrdená po našich servisných pracovníkov, sme nie je zodpovedná za akékoľvek vrátenie obalu bez predchádzajúceho upozornenia.

*Pre non-chybné vráti, bude administratívny poplatok použiť.Ponúkame 2 roky factory záruka (príslušenstvo nie je súčasťou balenia).

>>>Záruke, sa bude zrušený od

1.Škody spôsobené: Zbytočného nosenie & trhať, špina, zneužívané, nesprávnej inštalácie alebo prevádzky, nedbalosťou,nehodou.

2.Akékoľvek škody spôsobené nesprávnou obale, keď kupujúci vrátiť vec na nás.

3.Ak bola položka demontáž alebo opravu neoprávnenej osoby.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Zabudovaný DVD Prehrávač no
Pôvod Kontinentálna Čína
ROM 32G\64 G\128G\256G
Špeciálne Funkcie Vstavaný GPS, MP3 Prehrávače, Otáčanie Textu, Rozdelená Obrazovka
Napätie 12V
Názov Značky KJ-NAVI
Rozlíšenie 1280*720P/2000*1200P
Din Jeden Din
Operačný Systém Android
TF/Micro SD Slot 0
Veľkosť Displeja 9"
Je dotykový displej Áno
Pre Vozidla Značky/Modelu MITSUBISHI
Digital Media Format Mp3, MP4, JPEG
Max Externej Pamäte 256G
Záruka 2 Rok
Vstavaný CD prehrávač no
Zabudovanú Obrazovku Áno
Pamäť RAM 2G/4G/6 G/8G
Jazyk OSD Čínske (Zjednodušené), Čínština (Tradičná), Albánsky, Arabský, Azeri, Írska, Estónska, Bieloruský, Bulharský, Islandská, Poľský, PERZSKÝ, Boolean text (holandský Južná Afrika), Dánsky, Nemecký, Ruský, Francúzsky, Filipínsky, Fínska, Gruzínska, Haitskej Kreolská, Kórejský, Holandský, Galícia, Katalánsky, Česká, Chorvátsky, latinská, Lotyšský, Litovská, Rumunský, Maltézsky, Malajský, Macedónska, Nórsky, Portugalský, Japonský, Švédske, Srbčina, Slovenskej, Slovinský, Svahilčine, Thajský, Turecká, Waleský, Ukrajinská, Hebrejské, Grécky, Španielska Basque, Španielčina, Maďarský, Arménske, TALIANSKY, Jidiš, Hindčina, Urdu, India, indonézia, Angličtina, Vietnamčina
Môžete si to

Príbuzné produkty