B36C Jednoduchý 3-Vrstvový Pero Taška Ceruzka pre Prípad Inovovať Schopnosť Cestovať Kozmetická Taška Domov Školského Úradu, Papiernictvo Dodávky

€4.09 €8.19
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w199448

Kategória:

Funkcie:

OOTDTY

úplne nové a vysokej kvality

VEĽKÚ KAPACITU, CERUZKA TAŠKA.Inovovaný kapacity; Veľké zipsy dizajn.Jednoducho uložiť až po rôzne farebné ceruzky, farebné fixky, zvýrazňovače, rôzne zábavné písanie dodávky.Jednoduchý a funkčný deisgns bolo veľmi populárne medzi študentmi, deti, dospievajúci, dievčatá, chlapcov, zápisník milenca, a dokonca i dospelých.

3 VRSTVY DEISGN.jednotlivých oddelení, hlavné vrecko je ideálne pre gélové perá, perá, farebné ceruzky, farebné fixky, pravítka, corecction pásky, nožnice, mini poznámok, atď.Malé vrecká sú skvelé pre balík fréza, maliarske, vstupenky, binder, klipy, lepkavé indexové karty, samolepky, záložky, atď.

VIACNÁSOBNÉ POUŽITIE METÓDY.Pekná a praktická.Funguje skvele ako papiernictvo taška, cestovné toaletná taška, make-up taška, prenosný držiak ceruzky, stolný držiak na pero, stolný taške, kabelke organzier taška a viac.

PREMIUM QUIALITY.Vyrobené z top-dotyk a kvality polyester materiálu, ľahké, nepremokavé, odolné voči opotrebovaniu, špine odolný a trvanlivý.Prijíma jemné spracovanie a stehy sú elegantné, ľahko sa čistí.

VÝBORNÝ VÝBER.Veľkú kapacitu, pekné a praktické.Veľký výber pre študentov, deti, mláďat a dospelých, spisovateľov a viac.Vhodné na darček, darček k narodeninám, alebo späť do školy darček alebo cestovné potreby.

Špecifikácie:

Materiál: Polyester

Farba: Čierna; Modrá; Hnedá, Červená Farba

Veľkosť: Cca. 22x6x10cm/8.66x2.36x3.94in

Hmotnosť: Cca. 200g

Balenie Obsahuje:

Balíky

1 Kus 3-vrstvový Papiernictvo Taška

Poznámka:

1.Prosím, dovoľte 0-1 cm chyba kvôli ručné meranie.pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

2.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Ďakujeme!

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty