3KS 10 Vedúci Solárny Firefly Svetlá, 10 LED Vonkajšie Nepremokavé Solárne Starburst Kymácející Záhradné Osvetlenie

€22.08 €28.68
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w20017

Kategória:

Tento vonkajšie záhradné solárne svetlo je skvelý tvorca romantickej atmosféry.Vaša záhrada viac atraktívne.Sledujte svetlušky, tanec, keď vietor fúka!

Solárny: Owered o solárny panel,bez ručného nabíjania potrebné, svetlo môže byť úplne nabije za 4 až 6 hodín na slnečný deň.Po úplnom nabití môže trvať v rozmedzí 8-15 hodín v noci.

Jednoduchá Inštalácia, Žiadne Rozvody je Potrebné:Žiadne káble alebo zástrčky potrebné, len rastlinné slnečné svetlo v záhrade a flip prepnúť do užite si najkrajšie solárne dekoratívne osvetlenie vo svete.

Smart Light Control & IP65 Vodeodolný:Automaticky zapnúť v noci a vypnúť, na úsvite, ochranu životného prostredia a úsporu energie,Ideálny pre vonkajšie osvetlenie, a to aj v zlom počasí ako je silný dážď alebo snehová búrka, môže to ešte oživia vašu záhradu/vonkajšie.

Ideálny Záhradné Dekorácie a Prázdninový Darček: Tieto solárne záhradné osvetlenie priniesť nádherné svetlo vytvoriť romantickú a slávnostná atmosféra, perfektné vonkajšie dekorácie pre nádvoria, dvory, trávniky a chodníky a všetky príležitostiach, ako sú Vianoce, svadby, silvester, atď.

Farba:Ako je znázornené

Materiál:plast

Obsah Balenia:

3 x solárne záhradné osvetlenie

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Pôvod Kontinentálna Čína
Certifikácia ŽIADNE
Úroveň Ochrany IP65
Je Žiarovky Zahrnuté No
Číslo Modelu solárne svetlo
Štýl Súčasné
Môžete si to

Príbuzné produkty