Kawaii Ceruzka Taška Bunny Kvety Plátno Peračník Jednoduchý Zips Ceruzka Taška Kancelárske Potreby Skladovanie Tašky, Školské Potreby

€1.19 €1.85
Dostupnosť: Na sklade
Sku: w206640

Kategória:

opísať:

Veľkú Kapacitu peračník: Naše peračník môže pojať 30 perá, nožnice, lepiaca písacie potreby a ďalšie kancelárske potreby.Stredná vrstva je veľké vrecko na zips s veľkým množstvom praktických priestor, a vonkajšia vrstva je malé vrecko na zips, ktorý je ľahko ovládateľný a je vhodný pre ukladanie poznámok, karty, dátové káble, atď.Extra dlhé puzdro môže držať štandardných ceruziek.

High-kvalitné a krásne peračník: Na ceruzky, puzdro je vyrobené z plátna, ktoré je pevné a mäkké, nie je ľahké dostať špinavé a opotrebované, a ľahko sa čistí.

Jedinečne Navrhnutý tak, Ceruzky, Puzdro: malé vrecko na zips na vonkajšej ceruzky, puzdro je ľahký prístup, a pomáha triediť kancelárske potreby.Top-otvorenie, priestranný mid-zip vrecku otvára úplne jednoduché, nezaťažených prístup.

Multifunkčné úložný vak: Náš roztomilý peračník je aj multifunkčné úložný vak, okrem ukladanie písacích potrieb, to môže tiež store doplnky, kozmetika, drobné hračky a ďalšie.A ceruzka prípad nie je príliš veľký, preto ho možno ľahko dať do batohy a batožiny.Je veľmi dobré, cestovná kozmetická taška.

Štýlový a Pohodlný Vak s Rukoväť: Naše malé ceruzka taška má rukoväť na strane, môžete ľahko zavesiť ceruzka taška na vašom zápästí alebo školské tašky, a to môže byť tiež použitý ako pekný darček.

Názov produktu: peračník

Materiál: Plátno

Vlastnosti: Robustná a mäkké, nie je ľahké dostať špinavé a opotrebované, ľahko sa čistí.

Veľkosť podrobnosti: 20*8 cm

Farba; fialový zajačik, orange bunny, purpurový medveď, jesť jahody, veľa jahôd, viac jahody, ružové kvety, žlté kvety, biele sedmokrásky, farebné kvety

Hmotnosť: 25 gramov

poznámky:

Vzhľadom na rozdiely v osvetlení a nastavenia obrazovky, položky farby sa môže mierne líšiť od obrázka.

Prosím, nechajte mierne veľkosť rozdiely vzhľadom na rôzne manuálne merania.

Balenie obsahuje:

1 x puzdro na ceruzku

0 Recenzie

Post komentár

Ďalšie Informácie

Atribúty Hodnoty
Type1 Kawaii ceruzka taška
type3 ceruzka puzdro
Materiál Textílie
Vek >8 ROKOV
Type2 Pivo plátno peračník
Použitie Školy A Úrady
Druh peračník, Ceruzka Taška
type5 Ceruzka Organizátor
type4 Puzdro Na Písacie Potreby
Pôvod Kontinentálna Čína
Môžete si to

Príbuzné produkty